OGLASIO SE SNS: Navikli smo da je Danilo Vučić večiti krivac!

Novosti onlajn

01. 12. 2021. u 11:49

SNS se oglasio povodom napisa da je "sin predsednika Srbije menadžer jednog od najtraženijih mladih fudbalera Dušana Vlahovića".

ОГЛАСИО СЕ СНС: Навикли смо да је Данило Вучић вечити кривац!

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Tužno, grozno i bolesno je što se ovakvim gadostima služite! Varate se ako mislite da ćete ovom bednom laži slomiti duh predsedniku Vučiću, i da će odustati od dalje borbe za napredak Srbije! Grdno ste se prevarili! Boriće se i on, i svi mi, još više i snažnije - izjavila Nevena Đurić.

- Dokle ćemo više slušati kako se blati i satanizuje jedan mladi čovek, koji je kriv samo zato što je sin Aleksandra Vučića? Nije li to nešto najniže što možete da uradite - napisala je Ana Beloica.

- Navikli smo da je Danilo večiti krivac. 

I kad nije kriv i kad godinama kopaju pa ne nađu ama baš ništa, on ipak mora da bude kriv. 
Đilas tako rekao, mora se lomiti kičma Vučiću, ako ne može na izborima, onda preko dece i brata.
Kukavice ne znaju drugačije.

- Đilasov KRIK ponovo nastavlja kampanju laži protiv predsednikovog sina. I ponovo su našli jedno veliko ništa. Mada njih istina nikad nije ni interesovala. Juče su izmislili jedno, danas drugo, sutra će već nešto treće. Bitno je samo da opravdaju uloženo. Bednici najobičniji.

- Znaju građani Srbije odlično iz čijeg mašinskog mozga ovakva laž je došla. Toliko energije se troši, mozak se zadimio...a na laži više niko ne naseda. Svakom novom laži pada se sve dublje u ambis i mrzitelji su sve bliži političkoj istoriji Srbije... i to sramnoj - izjavio je Zoran Tomić.

- Svaki dan gledamo kako svojim vulgarnim lažima i primitivizmom, slučajni ljudi iz Multikom kartela sa neznatnom podrškom u narodu napadaju porodicu Vučić. Politički liliputanci koji lažima pokušavaju da ućare nešto tako što klevetama uništavaju život tuđoj deci - napisao je Miloš Terzić.

- Trbuhozborci tajkuna i lopova, od raznih krikova do "TraLaLa Republika", nastavljaju sa predstavljanjem plana i programa SSP: linčovanje porodice Vučić. Izborna kampanja još nije počela, ali je kampanja laži i brutalnih napada na Danila Vučića u poodmakloj fazi i biće još odvratnija - napisao je Đorđe Todorović.

- Svima je sada jasno da je KRIK filijala Multikom stranke. I ne samo da lažu i obmanjuju, ti isti iz KRIKA su pratili i fotografisali Danila Vučića. Nema granica njihovoj podlosti. Rezultat? Srušiti Vučića i razoriti Srbiju. Pozdravite onog pedofila koga likujete svaki dan - napisao je Dejan Kesar.

- Godinama pokušavate da uništite život predsednikovoj porodici. Imate li decu, nešto da vam je sveto? Uništiti život Danilu, do poslednjeg atoma! To je jedini vaš program. Ovim lažima to potvrđujete. Čiji ste vi agenti i plaćenici? Kolika je cena da nekome upropastiš život - napisala je Ivana Nikolić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere