PRISTOJNA SRBIJA VAM NEĆE DATI ŠANSU: Danijela Vujičić uputila poruku Đilasu i njegovoj sviti

Novosti online

29. 11. 2021. u 16:40

ČLANICA Glavnog odbora SNS i Narodna poslanica Danijela Vujičić prokomentarisala je danas blokade koje organizuje opozicija i batinanje građana Srbije.

ПРИСТОЈНА СРБИЈА ВАМ НЕЋЕ ДАТИ ШАНСУ: Данијела Вујичић упутила поруку Ђиласу и његовој свити

Foto: Novosti

- Iz ugla Aljbina Kurtija i saveznika žutog ološa i svite mister 619 miliona - Đilasa, kosovskog lobiste Jeremića i predvodnice narko-klanova Marinike Tepić u borbi protiv Srba i Srpskog naroda, organizovani protest, batinanje, blokada puteva, sloboda kretanja izgleda kao nastavak nezavršenog posla na KiM, pod direktivom dokazanog Srbomrsca Viole fon Kramon, koja podržava Ne davimo Beograd, Ćutu i Zelenovića i koja se javno zalaže za saradnju između nezavisnih država Srbije i „Kosova“ - rekla je Vujičić.

Ona poručuje Đilas u da zna da se on odrekao Kosova i Metohije zato što su mu drugi tako rekli.

 - Za vas Kosmet nije deo Republike Srbije za vas je Kosmet težak teret kog bi da se oslobodite. Dok se predsednik Aleksandar Vučić bori da sačuva mir i naš narod na KiM, koji je na nišanu dugih cevi već 20 godina, Đilasova medijska mašinerija oličena kroz ljudski šljam se stavlja u službu lične koristi i koristi stranih mentora koji imaju za cilj nasilno rušenje vlasti i stavljanje države Srbije i Srpskog naroda pod kontrolu poslušnika, dokazanih pljačkaša i stranih uticaja sa ciljem slabljenja države - rekla je ona, i dodala:

- Pristojna Srbija vam neće dati šansu da zaustavite napredak zemlje i proces njenog razvoja koji je nepovratan. Odgovor na to su naša dela koja govore više od reči. To su auto-putevi, nove bolnice, vrtići, nova moderna i ekonomski jaka Srbija koja čuva Srpski narod na KiM i u regionu u čijim rezultatima i vi uživate. Ne zaboravite da narod pamti i da ste Srbiju opljačkanu, opustošenu ostavili upravo tom narodu kog batinanjem pokušavate da disciplinujete. Odavde nema nazad, shvatićete brzo. Pravda za Dušana Prokića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DAN ZEMLJIŠTA: Zemlja i voda su izvor života