PREDSEDNICA Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras povodom napada bivše hrvatske premijerke Jadranke Kosor na Aleksandra Vučića, da je iz Hrvatske sve više takvih napada na predsednika Srbije jer Srbija napreduje i sustiže Hrvatsku, kao i da je Kosor žena "koja se više ne pita ni za šta".

Ana

18.11.2021. 22:56

,,Psi laju, karavani prolaze". Srbija će bez sumnje nastaviti da se razvija i da ne odgovara na provokacije. Hrvatskoj bi bilo bolje da posprema svoje dvorište, a da ne zavire u tuđe.

Aco

18.11.2021. 23:13

Вуковар је, у предметном времену о коме говори, био у републици Хрватскоj а у држави Југославији. ЈНА није била српска или најмање је била српска, камо срећа да јесте. И она као једина легална војна сила у СФРЈ није могла бити агресор него сте ви били издајници још од Брозовог шуровања са Западом када нам је НАТО

Anka

19.11.2021. 00:34

Ko još sluša šta priča žena koja je završila svoju političku karijeru i koja bi želela još delić slave napadom na Vučića i Srbiju a sve iz razloga što je naša zemlja u svetu prepoznata kao lider u regionu.

Miloš

19.11.2021. 08:10

Srbija se svakodnevno razvija i gradi, napreduje u svakom pogledu, a to mnogima smeta, postali smo im trn u oku. Na ovakve provokacije ne treba odgovarati već samo nastaviti uzlaznom putanjom ka još većem uspehu!