PS: Laži iz BiH na račun Vulina su bizarne

Novosti online

11. 11. 2021. u 11:17

POKRET socijalista odgovorio je na napade iz BiH upućene na račun ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina. Saopštenje prenosimo u celosti.

ПС: Лажи из БиХ на рачун Вулина су бизарне

Aleksandar Vulin / Foto Ž. Knežević

"U medijima i među političarima iz Bosne i Hercegovine koji Aleksandru Vulinu ne praštaju ni borbu protiv kriminala, ni borbu za srpski svet, širene su mnoge laži, ali poslednja laž o kojoj se raspravlja kao da je istina je sasvim bizarna. Aleksandar Vulin nije položio nikakav cvet ispred murala posvećenom Ratku Mladiću. U to su lako mogli da se uvere svi koji su želeli da saznaju istinu. Bilo je dovoljno da su pitali bilo koju od brojnih novinarskih ekipa koje su snimale i mural i Aleksandra Vulina tokom razdvajanja pristalica Ratka Mladića i pristalica različitih nevladinih organizacija. Ako lažovima treba i još dokaza, onda bi desetine prolaznika, ali i policajaca isto tako mogli da posvedoče da nikakvog polaganja cveća nije bilo. Obaveštajne službe koje podržavaju bosanske političare u iznošenju laži i napadima na Aleksandra Vulina, takođe su mogle svojim političkim predstavnicima da saopšte da nikakvog polaganja cveća nije bilo i da brojne ulične kamere nisu mogle da zabelže ono čega nema. Ministar Vulin nema običaj da na intervencije policije nosi cveće i tako je bilo i tokom noći 9. novembra. Ova laž je laka za demantovanje i sama po sebi nije vredna pažnje, ali ono što jeste vredno odgovora je sistem planskog širenja laži u svrhu političkih napada na svakog ko je dosledno uz Srbe gde god da žive. Ako se u medijima ovako otvoreno laže o ministru policije Srbije, kakve li se tek laži pripremaju za one Srbe koji bosanskim političarima još više smetaju od Aleksandra Vulina", odgovorili su u Pokretu socijalista na napade i laži upućene na račun lidera Pokreta socijalista i ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina od strane medija i političara iz Bosne i Hercegovine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)