TOMA FILA OTVORENO O UBISTVU PAVLA BULATOVIĆA: Evo ko stoji iza likvidacije bivšeg ministra odbrane

Novosti online

08. 11. 2021. u 16:01

ADVOKAT Toma Fila saopštio je da bivši vojni ministar Pavle Bulatović nije predstavljao nikakvu nikakvu opasnost po srpsku službu, već isključivo za crnogorsku jer su se on i njegov klijent Darko Ašanin, koji je takođe ubijen, borili da režim Mila Đukanovića padne.

ТОМА ФИЛА ОТВОРЕНО О УБИСТВУ ПАВЛА БУЛАТОВИЋА: Ево ко стоји иза ликвидације бившег министра одбране

Foto N. Skenderija

- Ja ne mogu da tvrdim ovakve navode, ali to je moje mišljenje iz priče mog klijenta Darka Ašanina koji je bio brat od tetke ubijenom Bulatoviću. Stojim iza moje izjave da iza ubistva stoji Crna Gora i tadašnja vlast, jer Bulatović nije predstavljao opasnost po Srbiju i njene službe ni u kom smislu-  rekao je Toma Fila.

Dodaje i da je najveći interes da Pavle Bulatović bude ubijen imala tadašnja vlast kojoj ubijeni nije odgovarao, jer se direktno borio protiv njih.

- Ne mogu da znam da li je Milo Đukanović morao znati za planirano ubistvo, ali očigledno je da je nekome iz njegovog okruženja smetao Bulatović, jer kako sam već naveo on srpskim službama nije smetao ni u kom pogledu i da je neko to uradio u Srbiji do sad bi se rasvetlilo ubistvo - zaključuje Fila.

(Borba)

BONUS VIDEO: PROCURIO SNIMAK SA CETINjA - Milo i Čanak haos na Cetinju organizovali uz čivas i pivo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)