MILOŠ Vučević, gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS-a, uveren je da je "predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić imala konkretne stvari na umu kada je iznela tvrdnje da je bio planiran atentat na predsednika Aleksandra Vučića".

Milaana

25.10.2021. 13:31

Politika opozicije se svodi na svakodnevno napadanje porodice Vucica, na napadanje dece, na kreiranje kvazi afera, ali to nece naterati Vucica da se povuce

Tinka

25.10.2021. 14:08

Porodica, posebno deca svima su najslabija tačka, jadno je što je vređanje i crtanje mete Vučićevoj deci sredstvo kojim se opozicija služi jer argumenata i dela nema.

Nenad

25.10.2021. 19:27

Očigledno je da se kompletan politički program opozicije zasniva na napadima na predsednika Vučića i njegove porodice, sa ciljem, u najmanju ruku, njegovog rušenja! Samo ne znam šta će sada da rade kada im je taj plan propao.. Dragi moji, izbori se ne dobijajau na taj način već ozbiljnim političkim programom sa jasnom vizijom razvoja i unapređenja Srbije i boljeg života naših građana. Vlast se ne osvaja na silu nego mora da se zasluži napornim radom i rezultatima!