PREDSEDNIK VUČIĆ: Tražiće nestanak Republike Srpske pre proleća!

Novosti onlajn

13. 10. 2021. u 16:43

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić naveo je da je Priština za svoju današnju akciju imala podršku jedne moćne strane sile.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: Тражиће нестанак Републике Српске пре пролећа!

Foto: Novosti

Vučić je obraćajući se Srbma sa Kosova i Metohije tokom sastanka u Raškoj naveo da niko neće dati Srbima niti osuditi Albance.

- Jedna od zemalja Kvinte, država koja nije članica EU, dala je podršku Albancima iz Prištine da sporevedu novu akciju protiv Srba. Nemojte misliti da naknadno ne bi dolbile podršku i ostalih, ali SAD, Velika Britanija, Nemačka, svi će podržati Prištinu - rekao je Vučić i dodao da vladi u Prištini vodi neuračunljiv čovek i da Albanci neće prihvatiti nijedan sporazum.

On je istakao da će do proleća velike sile tražiti i nestanak Republike Srpske kao i da će se Srbija naći pred velikim pritiskom.

- Kako god da bude i šta god odlučite, znajte da će Srbija biti uz vas u svakom smislu. Zamolićemo NATO da radi svoj posao i da zaštiti Srbe. Ukoliko neće, bićemo primorani da reagujemo. Verujte mi, ovo nije ona Srbija kao nekad. Spremni smo da zaštitimo naš narod, da se borimo za naše interese i da u toj borbi i pobedimo - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)