VOJNICI Kfora pojavili su se danas u blizini administrativnog prelaza Jarinje, gde su već osam dana stacionirani pripadnici specijalnih jedinica tzv. kosovske policije, a iz Kfora poručuju da "pomno prate situaciju na celom Kosovu i da su povećali broj i trajanje rutinskih patrola širom Kosova, uključujući i sever".

RAKONI

27.09.2021. 15:14

KFOR je nesposoban da zastiti Srbe na Kosovu !! Ovo je bruka i sramota da ovako nesto izjave tek posle 7 dana siptarskog izivljavanja nad Srpskim civilima !! UN su nesposobne kada su Srbi u pitanju jer slede istu agendu kao i NATO !! Takodje pominju rezoluciju 1244 u kojoj koliko sam upoznat stoji da VOJSKA SRBIJE IMA PRISUSRVO NA SRPSKOM KOSOVU !!! Vreme je da se taj deo rezolucije ispuni do slovce !!

Vuk07

27.09.2021. 16:50

Gledaj ih kako ovi KFORovci setaju ko da su na korzo. Sa oružjem na leđima znaju dobro da im nepreti nikakva opasnost. Dok Kosovski nazovimo Specijalci prst na okidacu spremni da pucaju. Ja sam za ove sto su na korzou da sto prije odu sa Kosova sve nam oni prave ove pometnje. Kad bi Siptari ostali sami razmišljali bi da li bi tako lako dosli na sever Kosova, a jos da pomisle da ga okupiraju. Svi ovi iz međunarodne misije oni im spremaju teren da oni komanduje sa ovim operacijama.

buki

27.09.2021. 17:25

Je l' KFOR dobio mandat da patrolira, ili da obezbedi slobodu kretanja za sve narode na KiM? Kakva je korist od tog patroliranja, ako se napadači na Srbe ne privode i ne kažnjavaju?