RADOSLAV Brđanin, nekadašnji potpredsednik Vlade Republike Srpske, koji je osuđen u Haškom tribunalu na 30 godina zatvora, vraćen je iz Danske gde je izdržavao kaznu, u zatvor u Sheveningenu u Holandiji.

Stojan

17.09.2021. 14:25

Potrebno je u Srbiji napraviti slican sud kao u Hagu, gde Srbija ne bi imala jurisdikciju nad njim, vec Savet bezbednosti. Onda hapsiti i osuditi, kao sto je Adjijus, nazovi tuzioci i osuditi ih za krsenje prava.

zoran

17.09.2021. 15:19

Kako je objasnjeno, znaci da su osudjeeni bez valjanih dokaza ili samo na osnovu indicija, pa sada traze njihovo priznanje. Sila sebi sve dopusta, ali opet nema hrabrosti.

KOSTA

17.09.2021. 17:04

Da prizna nešto što nije učinio ! Bože da li je ovaj sud normalan ! Čovek ima dvoj stav i tačka ! Svaka čast Brdjo ,oni koji su bili zaštićeni svedoci protiv tebe već su otišli na tamo onaj sud gde će biti prebačeni u PAKAO !

Prellee

17.09.2021. 17:07

Sve Velikosrpski mucenici koji su branili svoj narod u ratu ne sto su oni to htjeli, nego sto su velike sile jedva docekale da rasture EX-YU i podjele napaceni srpski narod. Zapad se od pocetka izivljavao nad Srbima, nametao im krivicu, maksimalno ih osudjivao samo iz razloga sto su se oni umjesali u nas gradjanski rat, koji su oni definisali kao agresiju, da bi oni ispali ispravni.Laz, sve medijska, placenicka propaganda je do ovog dovela i osobe zle, poput lazovcine Hilari, naopake babe Olbrajt i siledjije Bila Klintona.

dane

17.09.2021. 17:20

Sada je jasno da Karmelius Agius je pristrasan i zeli da ucenjuje osudjenike i silom iznudjuje i maltretira osudjenike. Izgleda on treba da se kaje za svoju savest prema pravoslavnim osudjenicima.