UČESNICI "ekološkog" protesta danas su oko 16 časova blokirali Brankov most u Beogradu, zbog čega je veliki broj građana ostao zarobljen u trakama koje idu od Novog Beograda do centra grada, dok se u drugim delovima prestonice stvorila velika gužva.

Komentari (4)

Neko

11.09.2021. 19:05

Saobracajnice ce se raskrciti a problem zagadjenog vazduha, neciste vode i zemljista kome prete strane kompanije da ga zatruju ce ostati. To je problem svih gradjana Srbije, bili oni na vlasti ili opozicija.

Strahinja

11.09.2021. 21:43

Niko nema pravo da blokira saobraćajnice i maltretira gradjane.Ni ovi samozvani ekolozi,ni taksisti ni političari.Nikad više nije radjeno po pitanju ekologije a ovo protesti su obična politička farsa.

wolf30

11.09.2021. 21:52

Kao u EU nekad, proboj zelenih stranaka u parlament uz dreku o ekologiji a posle ostade samo naziv stranke. Srbiji treba 20 godina teškog rada, reda i discipline i 15milijardi eur koje nemamo na stolu da rešimo probleme kao što protesti agituju. Oni bi da uđu u parlament i da po svojim agendama grickaju novac od projekata za ekologiju. Pa to se vidi iz aviona... Sve bi nešto da pridikuju a kad ih pitaš kako nemaju dumetine kako koliko gde sta... Uvek bi nešto ali da to radi neko drugi. Nisu svesni koliko su zakoni na tu temu kompleksni i koliko su zahtevni za građana tj. koliko je sve to skupo sa domaćinstvo. Treba u tome imati takta, ali eto i ovaj protest je za sobom ostavio mnogo smeća koje moraju čistiti neki drugi.