PAPIR o poboljšanju izbornih uslova u Srbiji, a koji se mesecima spremao u "briselskoj kuhinji", za učesnike u dijalogu uz posredstvo evroparlamentaraca - nije prihvatljiv.

Bonaparta

09.09.2021. 09:22

Što bi klinci rekli Đilas puko k'o lajsna. Čovek uvrteo sebi u glavu da je zamenio AV i priča da predlog nije prihvatljiv za Srpski narod. U čije ime ti pričaš nazovi lideru!?!? U ime kog naroda kada te od sedam miliona građana podržava jedva 3% građana, a to je 210000. Nisu ti to reklame pa kupiš za cent sekun, a prodaješ za 70 evra. Ovde to pravilo NE VAŽI. Možeš samo da mlataraš u svoje ime tim svojim poganim jezikom i poganim rečnikom.

Vlad

09.09.2021. 10:41

Vasa prljava kanta je odavno prelila sve mere. Moralni ste bogalji Srbske nacije,niste patriote i to je narod shvatio ako vama nije jasno. Vasa ondasnja pravila za svoj dzep vise nevaze. Sada imamo u vecini vladu ,politicare i predsednika koji radi za narod Srbije. Od sveg srca zelim da ponovo bude predsednik drzave koju je stvorio. Ziveo g.predsednik Vucic zivela Srbija!

stef

09.09.2021. 11:45

Šugavoj ovci i runo smeta. Jedino prihvatljiv papir bi bio da svi moramo glasati za njega , ali baš moramo pod pretnjom smrću. E, to bi bilo demokratski.

buki

09.09.2021. 12:52

Da li je Đilas svestan da bi neki neutralni kontrolor medija u Srbiji, najpre sankcionisao medije pod njegovom kontrolom, koji su puni mržnje i agresije? Takve bljuvotine, gadosti, laži i podla podmetanja se nikada nisu mogli čuti na RTSu, a ništa slično ne emituju ni ostale TV ''pod državnom kontrolom''. Osim toga da je ovakva sloboda medija vladala od 2000-te, ne bi demokrate dočekale na vlasti ni 2008-u godinu, nego opozicija nije ni postojala u sredstvima javnog informisanja, pa su mogli da kradu, žare i pale bez ikakvih sankcija. Kada se narod okrenuo oko sebe i na svakom ćošku video bahanalije i lopovluuk, mediji nam više nisu ni trebali. Znali smo da takvi više ne smeju doći na vlast i to je bio kraj Đilasovaca.

Maja

09.09.2021. 20:59

Nije on nikakav lider, sta pisete to uopste?? Niti je to nekakva stranka. Da bi neko bio lider i da bi nesto bila stranka, treba da se radi, gradi i dokaze.