MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odgovorio je danas zločincu Naseru Oriću koji je danas izjavio da je on nevin čovek.

Komentari (9)

Komsija

23.08.2021. 18:48

Trazi se izrucenje krvoloka Nasera Orica? Pa, zasto uzemiravate jadne male Drugosrbijance, sada ce Natasa Kandic, Slavisa Lekic i novinari Danasa i N1 morati da pisu peticije i da traze njegovo oslobodjenje zbog toga sto je zrtva velikosrpskog fasizma.

Miki Zg

23.08.2021. 18:50

Iza ovakovih zločinaca stoji Zapad -Amerika ,Engleska ,ali vidimo u Avganistanu kako olako takove svoje saradnike ti isti odbace ,napuste .Uskoro će to napraviti i na Zapadnom Balkanu !Čuvaj se kriminalni -zločinče Oriću !

buki

24.08.2021. 22:53

@Miki Zg - Miki, to tako lepo zvuči i uvek podržavam Vaše komentare, ali oni beže samo od fanatika poput Talibana ili divljaka koji ih navuku na ražanj, ispeku i pojedu. Srbi na žalost nemaju te karakterne crte i ne odstupaju od devize ''ko tebe kamenom, ti njega hlebom'', pa oni nemaju razloga odavde da odlaze. Mi smo toliko dobronamerni i tolerantni, da smo savršena meta za iživljavanje bolesne Zapadne kopiladi i oni to maksimalno koriste.

Miso

23.08.2021. 18:53

Pogledajte pesmu na Youtube cime se hvale Bosanski muslimani i Zapadni koljaci "Ko za Bozic u Kravicu dodje" . Svi znamo sta se desilo za Bozic 1993 u Kravicama, medjutim za Bosanske Muslimane i zapad je to junacki vojni podvig. Isto tako uz pomoc penzionisanih NATO generala u "Oluji" je izvrseno najzlobnije, najmucnije i najvece etnicko ciscenje u Evropi. Zapadni svet i Hrvati slave to kao veliki i casni vojni podvig.

Goran

23.08.2021. 19:23

Ha nevin ko moja baba sto je rodila 9 toro dece i na 90 g je nevina tako i on zato se pitam sto ne proterate amerikance koji rade u ambasadi pa ce se lako od motati klupko konac po konac ima dokumenta u

Marko

23.08.2021. 20:25

У некашњој Југославији, а по стандардима правде западних неоколизатора и НАТО пакта, убијати Србе је сасвим уреду, али убијате друге "националности" је неопростив грех па чак иако се ради у само одбрани. Ми живимо у времену, када је војна сила изнад свих међународиних закона. Његош је одавно написао, "Коме снага лежи у топузу, трагови му смрде нечовеством": Хвала Вулину, јер је он једини у србској Влади који има м...да да каже истину.