NEMA MESTA OPUŠTANJU: Srpska lista predala kandidature - Najava ujedinjenja albanskih partija jasan signal (FOTO/VIDEO)

Novosti online

14. 08. 2021. u 18:44

- NAJAVA albanskih partija da ujedinjeni idu protiv Srpske liste treba da bude jasan signal svim našim građanima da nema mesta opuštanju - poručio je predsednik Srpske liste Goran Rakić.

НЕМА МЕСТА ОПУШТАЊУ: Српска листа предала кандидатуре - Најава уједињења албанских партија јасан сигнал (ФОТО/ВИДЕО)

Foto Tanjug

On je to izjavio danas nakon što su predstavnici Srpske liste Centralnoj izbornoj komisiji u Prištini predali kandidature za gradonačelnike u 11 opština i liste odborničkih kandidata za još 11 opština. Na lokalnim izborima koji su zakazani za 17. oktobar SL će ukupno učestvovati u 22 opštine.

- U ime Srpske liste upravo smo predali kandidaturu za gradonačelnike i odbornike na lokalnim izborima. Srpska lista imaće kandidate za gradonačelnike u jedanaest opština. Kada su odbornici u pitanju, Srpska lista imaće kandidate u još 11 opština, dakle ukupno u 22 opštine - rekao je predsednik Srpske liste Goran Rakić.

Foto: Kosovo onlajn

Tekst potpisa

Na ovim izborima, kako je dodao, SL nastupa sa šest novih kandidata za gradonačelnike, a sa novim ljudima i novom energijom SL želi da nastavi borbu za bolji život naših građana, bez obzira na prepreke koje su pred njima.

Kandidati za gradonačelnike SL su: Milan Radojević u Severnoj Mitrovici, Zoran Todić u Leposaviću, Dragiša Milović u Zvečanu, Srđan Vulović u Zubinom Potoku, Ljiljana Šubarić u Gračanici, Dalibor Jevtić u Štrpcu, Božidar Dejanović u Klokotu, Dragan Petković u Partešu, Saša Milošević u Novom Brdu, Katarina Ristić Ilić u Ranilugu i Goran Dančetović u Obiliću. 

Dok je predsednik Srpske liste Goran Rakić davao izjavu srpskim medijima u Prištini, iz obližnjih lokala puštena je glasna muzika, a nekoliko osoba je rukama pokazivalo dvoglavog orla.

(Kosovo Onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!