MINISTAR odbrane Rusije Sergej Šojgu smatra da je glavna unutrašnja pretnja za svaku državu raspad društva.

Komentari (8)

Soko

12.08.2021. 22:04

Čovek na pravi način izneo strategiju zapadnim okupatora.Nađu Kvislinge pogodne za saradnju a onda preko njih stvaraju atmosferu razdora po nacionalnoj osnovi.Nadam se da su naše vođe naučile lekciju pa neće dozvoliti kvislinzima ( stranim plaćenicima) da sprovedu strategiju zapadnih krvoloka i okupatora. Treba samo iznaći najprecizniji način kako Kvislinge navesti na suicid.

Šator

12.08.2021. 22:17

Чекај, па и распали сте се, исто као и СФРЈ се распао СССР, свјетска суперсила 50 година. Али ајде, ако су то биле и неке комунистичке творевине створене да се преко леђа народа који им је дао државност (Срби и Руси) направе се банана државице које је лако контролисати (и пази случајности, све као и у доба Хитлера, све СС земље). Али ту није крај, оно шта желе су природни ресурси којим располажу ови народи (код нас је то занемарљиво у односу на Русију). Онда када сте допустили да припадници СС-а Естоније марширају Ригом, без да сте их одмах спржили са црном земљом, то се наставило даље и више, па их сада имате у Кијеву, а у руској Одеси су спалили живе 60 Руса... А имате морално право да сваког нацисту у свијету и њихове насљеднике спржите немилосрдно и тренутно (а за то имате могућност), па и по цијену свјетског рата. Јер ако то не урадите превентивно, опет ћете се бранити пред Москвом по цијену милиона рсуких живота. Или код нас, Њемци из Њемачке и Аустрије нам западно од Дрине прописују геноциде над измишљеним народима од стране самих Њемаца. А при томе нико да пита те исте Њемце, шта ћемо нпр. са злочинима које су урадили у Мачви 1914. Ајде да редом кренемо, па да сравнимо све рачуне...

Vatro Marx

12.08.2021. 22:31

Hvala Bogu da su Russija i Kina na visokom i zavidnom mijestu sa najmodernijem naoruzanja u svijetu, Zapad prije negó sto krene mora dobro da razmisli, sta upravo NATO a ocekuje. Zapad nije vise ono sto je bijo, zahvalnost Russije i Kine, samo da se Kosmet oslobodi za Srbiji nece biti zime.

Vukasin

13.08.2021. 05:46

Šojgu zna da Što više svet shvata da su zapadni interesi ono što je zaista važno! Ponašat ćete se i poslušati, ili ćemo vas razbiti na komade, izgladnjeti do smrti, upasti u vas i okupati vašu zemlju u krvi ”. Oni su to učinili SR Jugoslaviji uz pomoć lokalnih kvizlinga, posebno u Hrvatskoj u muslimanskim vezama sa Isetbegovićem, pa čak i Srbija ima svojih Brankovića u crnoj Gori koji su zaboravili bitku kod Bileće i bitku kod Vučijeg Dola i značenje četiri slova S

Nebojša

13.08.2021. 14:40

@ Soko: Tebi sokole izgleda nije jasno da su u Srbiji na vlasti od 2000-te pa do danas sve sami kvislinzi i izdajnici koje su postavili i koje drže na vlasti moćnici zapadne alijanse.