PITANjE nataliteta i traženja "krivca" za belu kugu izazvalo je varnice u Vladi.

Prvi petlovi

12.08.2021. 19:47

Svaka čast Dmitroviću, jedini koji ima herca.Treba naglasiti da je Srbija ultrafeministička zemlja i kultura, iz razloga što smo u ww1 izgubili skoro polovinu naiboljeg muškog roda. A komunizam nas odrodio od pravoslavlja.Osim toga danas su žene dominantne u medijima, administraciji i pravosudju a čija livada njena i istina.

BACKO

12.08.2021. 20:37

Kago god ministar je u pravu ! Losa socijalna politika nas je dovela do ovoga ! Zene koje hoce da radjaju trebaju da imaju dodatak kao minimalnu zaradu ,smanjiti ili ukloniti PDV na deciju opremu i hranu ! ( To nije uspio ni PATRIJARH PAVLE ) ! PROMOVISEMO BLUD ,GEJ PRAVA A PORODICA I DECA NA DNO ! TO NE IDE NA DOBRO !

ZAvram

12.08.2021. 20:54

Брзо, кратко, јасно: министар Дмитровић је у праву! Те приче о еманципацији и осталим замајавањима Србију већ деценијама коштају! А све је почело тако што су комуњаре увеле моду: не више од једног, евентуално два детета! А, зна се веома добро ко се "прихватио" ове убитачне формуле!

Lilit

12.08.2021. 21:37

Au, došla ova spodoba u Srbiju da se najede hleba i pravi se pametna! Vrati se u Tuzlu i obrezanim soli pamet, a ne poštemom Ratku. D. Lopato, Dmitrović je za tebe institucija, Akademija nauka!

Mama

13.08.2021. 07:20

Nismo isti i ne treba da budemo isti.Zena je ona koja radja iodgaja decu a muskarac obezbedjuje sve ostalo i stiti ih od svega sto treba zastititi.zene koje zele karijeru uglavnom nemaju vremena za decu, tako da su ta deca uskracena za majcinu ljubav i neznost i sve to rade vaspitacice babe dede tetke tate...Kome su rodile to dete? Naravno ima i onih koje zaista zele decu i stizu sve ali i maju pomoc roditelja ali to su retki primerci.Dokror je u pravu.

Ivan Zgrozeni

13.08.2021. 13:53

Zene se vec decenijama emancipuju. Sto su emancipovanije to je natalitet nizi. To je cinjenica. Dokaz su Zorka Koridorka, ministarka za "rodnu ravnopravnist" i Slavica Djukic Dejanovic koja je bila zaduzena za povecanje nataliteta. Obe imaju po jedno dete. Nasa je civilizacija osudjena na propast jer one ohrabruju zene da gaje nerealne ambicije i na osnovu liste zahteva Zorke zakljucujem da bi bile zadovoljne tek kada muskarci pocnu da radjaju. Znaci, nikada. Kako bi bilo da u vladu udju zene koje su realne I imaju vise od jednog deteta?

Srboljub

16.08.2021. 21:22

Vidim da pravoslavni talibani u komentarima jedva čekaju da uvrede neku ženu, posebno ako je ministarka. Džaba, živimo u 21. veku, ma koliko se to vama ne dopada.