CECIN VELJKO ODE U FARMERE: Ražnatović kupio farmu svinja i iskeširao 50.000 evra, bokser se posvetio uzgoju stoke!

Novosti online

07. 08. 2021. u 00:52

VELjKO Ražnatović, pored uspešne sportske karijere, ima i biznis sa azijskim psima.

ЦЕЦИН ВЕЉКО ОДЕ У ФАРМЕРЕ: Ражнатовић купио фарму свиња и искеширао 50.000 евра, боксер се посветио узгоју стоке!

Foto: T.Ćirić

Ali sada je odlučio da proširi biznis. Cecin naslednik u Žitorađi provodi mnogo vremena i da je nedavno kupio i konja. Nedaleko od Žitorađe nalazi se selo Stara Božurna, gde je Ražnatović kupio ogroman plac, na kom je sagrađen objekat koji ima više od 5.000 kvadrata. On je u ovaj posao uložio oko 50.000 evra.

Meštani su otkrili da je Veljko često u majčinom rodnom mestu, da voli komšije, ali i da oni vole njega. Kako smo saznali, on povremeno dođe i sa Bogdanom da obiđe babu i dedu, dovodio im je i Željka u goste, ali je najčešće sam.

- Ovaj plac je platio sigurno 30.000 evra, velika je farma koju ne može svako da priušti. Unutra ima mnogo svinja i prasića, kupio je i konja, a u sve to uložio je još najmanje 20.000 evra. Imaju ljude koji dolaze i vode računa o svemu. Nisam ljubomoran, meni je drago što je tu, ja svakako ne bih imao para to da kupim. Bolje što je on kupio, pa ulaže u to, nego da propada - ispričao je komšija.

Nadu da će još neko da mlad dođe pokazao je još jedan komšija.

- Mladi i dalje beže od seoskih poslova, ne shvataju da je poljoprivreda budućnost naše države - rekao je Goran, koji ima kuću u blizinu Veljkove farme.

U centru Žitorađa nalazi se kafić, čiji je i Veljko redovan gost.

- Ostavlja baš dobar bakšiš. Poznajem ga odranije, kada smo bili manji. On se družio sa mojim bratom Danijelom, koji sada radi kod njega u Titelu. Veljko ga je zaposlio da mu čuva pse i da bude zadužen kod njih. Zadovoljan je, ima obezbeđen smeštaj i hranu, a i devojka mu je često tamo. Veljku ne smeta kada devojka mog brata ostane tamo da spava, a to bi retko koji gazda dozvolio. Uvek je prijatan i nasmejan, i drago mi je što Danijel ima takvog gazdu - ispričala je Marija, koja radi u pomenutom kafiću.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NESKRIVENO LICEMERJE ZAPADA I BEZOBRAZLUK DORE BAKOJANI: Važne tačke Vučićevog govora nakon jučerašnje vojne vežbe Vihor 2024