IVANA TOMIĆ ILIĆ: Neustrašivost pravednika

Novosti online

23. 07. 2021. u 09:41

KO sme da se usudi i uhvati u koštac sa mafijom, ko sme da im se suprotstavi i utre put reda, zakona, pravde i dobra, taj je na listi za odstrel njihovoj, kao i njihovih saveznika, rekla je Ivana Tomić Ilić, predsednica Opštine Voždovac.

ИВАНА ТОМИЋ ИЛИЋ: Неустрашивост праведника

Foto: Novosti

- Zna se ko je neprijatelj broj 1 svih onih koji žele propast države kako bi mogli nesmetano da sebi i svojima zlom izgrade blistavu budućnost ili, pak, da se izvuku iz kandži pravde i kazne za svoje postupke. Izgovaranje laži i klevetanje uvek se počiniocima obije o glavu, a narod nije ni zao, ni glup.

- Okrutnost tih ljudi iz pakla i njihovih prijatelja moralnih gnjida nema granicu i to je ono što zabrinjava svakog normalnog čoveka - dodala je.

- Ali, napredak Srbije, stabilna, uređena i ekonomski jaka naša voljena država je ono što je motiv, oružje i štit njihovog neprijatelja broj 1 - predsednika Aleksandra Vučića - u nastavku obračuna sa kriminalom svake vrste. I neka ne misle da će ga uplašiti jer, kao što je rekao naš veliki vojskovođa Živojin Mišić - Život je večita borba. Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred - istakla je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)