ŠAPIĆ PORUČIO: "Kriminalac pokušava da optuži Vučića da je sa njim sarađivao!"

Novosti onlajn

22. 07. 2021. u 22:26

ALEKSANDAR Šapić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, reagovao je na tekst koji je objavio Krik, a tiče se svedočenja Veljka Belivuka.

ШАПИЋ ПОРУЧИО: Криминалац покушава да оптужи Вучића да је са њим сарађивао!

Foto: Novosti

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti: 

"Ukoliko je sasvim normalno da neko ko je osvedočeni kriminalac, ubica i čovek sa čijim zverstvima se srpska javnost tek upoznaje, optuži predsednika države da se sa njim viđao i sarađivao. 

I to sve prenesu mediji koji sebe nazivaju "objektivnim" i to kao nešto što "lako može biti i istina".

Ukoliko nakon toga, pojedini političari krenu da uzimaju njegovu izjavu kao zdravo za gotovo i traže da reaguje državni tužilac.

To znači da je u Srbiji sasvim normalno da sutra bilo ko optuži i nazove patrijarha jeretikom, učitelja nepismenim, lekara krvnikom ili vojnika izdajnikom.

I da bez obzira na relevantnost osobe koja optužuje, ga nakon toga mediji provuku kroz blato, a političari koji procene da mogu politički da profitiraju, pozovu tužilaštvo na reakciju, pod plaštom tobožnje brige za istinu i pravdu.

Da li smo svesni u tom slučaju, kakvo ćemo društvo i državu dobiti?

Da li smo svesni da ćemo dobiti državu u kojoj će se svako ko ima para ili kontroliše medije, moći obračunavati, suditi i presuđivati bilo kome, bez obzira na istinu i pravdu.

Ukoliko budemo svesno uništavali vitalne institucije društva.

Crkvu, vojsku, školu ili bolnicu, a time i simbole tih istih institucija - sveštenika, vojnika, učitelja ili lekara.

Ili instituciju predsednika države, koga narod neposredno bira na izborima.

Sutra nećemo više imati državu, nego jednu anarhističku tvorevinu u kojoj će vladati kriminalci, strane službe ili ljudi koji mogu svojim kapitalom i kontrolom medija da odlučuju kada, gde i kako će se sa nekim obračunati, bez obzira na posledice po državu, društvo i narod koji u njoj živi.

Zbog svega ovoga što sam napisao, molim svakog iole normalnog čoveka, bez obzira na političko opredeljenje, da ne dozvoli da ovakav vid društvenog pravila zaživi i da što je najgore, preraste u legitiman vid političke borbe.

Ovo je pandorina kutija koja ako se otvori, niko živi neće moći više da zatvori i mi od tog momenta kao država više postojati nećemo.

Svaki normalan čovek ovakve stvari neće podržati, a svaki iole odgovoran političar se mora protiv ovakvih stvari po svaku cenu boriti.

Ja ću se boriti i štitiću svaku vitalnu instituciju srpskog društva, jer bez nje ne postojimo, ni kao narod ni kao država!

Među tim institucijama je i institucija predsednika države.

Danas se u toj situaciji našao kao predsednik Srbije, a takođe i kao moj prijatelj, Aleksandar Vučić.

Njemu verujem i kao predsedniku i kao svom prijatelju i spreman sam da stanem u njegovu zaštitu, kako ljudski tako i politički, bezrezervno i nedvosmisleno", navedeno je u saopštenju Aleksandra Šapića. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)