VLADANKA MALOVIĆ: Đilas će se moliti Bogu da mu sudi država Srbija

Novosti online

13. 07. 2021. u 15:44

- SLAŽEM se u jednom sa najvećim lopovom u Srbiji, Draganom Đilasom - ni ja, kao građanka Srbije, nisam zadovoljna postupanjem tužilaštva - objavila je danas Vladanka Malović.

ВЛАДАНКА МАЛОВИЋ: Ђилас ће се молити Богу да му суди држава Србија

Foto: Arhiva

- Uvažena gospoda iz tužilaštva bi valjalo da mnogo efikasnije rade svoj posao, po slovu zakona, na osnovu dokaza, a ni po babu, ni po stričevima, a, vala, ni po željama tajkuna - dodala je Malović.

- Da narod Srbije ovakve kriminalne pojave poput Đilasa ne gleda na pločniku ispred nekog tužilaštva kako drži slovo i vređa inteligenciju svakog normalnog i poštenog u Srbiji, već kako sa istom energijom kojom je pljačkao Srbiju riba pločice toaleta npr. u Zabeli. 

Ona je dodala da se, za razliku od Đilasa, ona ne trese kao prut kada neko pomene istrage i zatvor.

- Za razliku od ovog nalickanog lopova Đilasa koji u svom skupom odelu danas nešto smatra, primetno nervozan, ja se, eto, moram priznati, ne tresem kao prut kada neko pomene istrage, zatvor, pa mi je prilično smešno kada čujem da ovaj tajkunski gmaz uopšte nešto zahteva od pravosudnih organa Srbije. 

- Verujem, u svetlu novih okolnosti i obimnih istraga stranih država zbog pranja novca, da će se naš lopov Draganče moliti Bogu da mu država Srbija sudi, i da će mu, zbog otkrivanja  njegovog međunarodnog kriminala i kazni koje mu prete, oni toaleti u Zabeli delovati veoma primamljivo - zaključila je Malović na kraju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladanka (@vladankamalovic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024