SPEKULACIJE da će Grčka, pod brojnim pritiscima, pre svega SAD, priznati lažnu državu Kosovo, podgrejane su izjavom grčkog ministra spoljnih poslova Nikosa Dendijasa da eventualno priznavanje ne bi značilo i kršenje međunarodnog prava.

Vojislav

06.07.2021. 10:13

А све је управо последица тога што Савет Безбедности УН никада није осудио НАТО због злочина против мира, човечности и самог злочина агресије на суверену државу са проблемом унутрашње природе, већ, напротив, је УН увео међународни статус на делу територије СРЈ, увео трупе под командом НАТО и тако оравдао наведене злочине.

Mija

06.07.2021. 11:25

Koji je to jadan čin vođa Grčkog naroda, da zemlja koja su raspolovili ti isti kauboji i koja se tobože bori za ujedinjenje Cipra sa Grčkom liže guzicu tim istim kaubojima i švabama i svom bratskom narodu po Kristu zabija nož u leđa? Kako je to jadno kada ti moćnci postavljaju i sastavljaju vladu.

Solo

06.07.2021. 12:03

Mogu sve zemlje da priznaju albancima otetu zemlju od Srpskog naroda ali mi smo tu najvazniji koji odlucujemo da li cemo da priznamo to podlo izrezirano umece Zapadnih zemalja koje su to izvele za albanski racun koji mi i dan danas placamo ljudskim zrtvama i finansiski.Ali posto to Srpski narod nikad nece da prizna onda dzabe Jeremicu,Djilasu,Obradovicu,Tadicu i ostala jadna opozicija koja gleda samo sebe da udomi i rasparca Srbiju na pet delova da bi mogli da vladaju jednog dana njihovi unuci. Da li mozete da zamislite da Djilas,Jeremic,Obradovic ili Tadic imaju sastanak sa liderima svetskih zemalja kao sto su Putin Si,Trump,Bajden...verovatno nikad. Jedino gde bi mogli da predju granicu su sa bivsim nasim vajnim republikama sada kao kobajagi vazne zemlje u regionu koje toboze odlucuju i sude o nasoj buducnosti....kao sto je to uradila Milova-Eskobar mesna zajednica..koja je to prodaja za saku dolara..

iks

06.07.2021. 13:27

Gospodin Jeremić očigledno radi protiv svoje države i gradjana tako je radio i dok su bili na vlasti.Nasa vlast neće dozvoliti da KiM bude nezavisna država.

Jovan

06.07.2021. 13:32

Jednog dana, vrlo skoro,deo grčke teritorije će otcepiti Albanija, kao deo velike Albanije...Svakome zaigra mečka pred vratima, jednog dana...Šta ćemo onda kad smo tradicionalnim prijateljima zabili nož u leđa?

milan lala

06.07.2021. 21:09

To je bedan izgovor za mucku izdaju prijatelja . No Grcka treba da razmisli sta cini svom iskrenom vekovnom prijatelju . Budu li izdali Srbiju ja kao jedinka vise nikada necu otici u Grcku na more. A ako to ucine svi Srbi bice to veliki finsiski gubitak za Grcku. Bez Srba njihova turisticka sezona nije uspesna . Jednostavno nacionalni bojkot.