PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je na konferenciji za novinare da je razgovarao sa predsednikom Kine Si Đipingom i da će kineski predsednik doći u posetu Srbiji do kraja godine, ili najkasnije početkom naredne.

Komentari (22)

Ilija

24.06.2021. 14:17

Kina se pokazala kao ogroman prijatelj nase zemlje! Od podrske pri teritorijalnom integritetu, preko medicinske pomoci tokom pandemije, do ekonomske i vojne saradnje! Veliko hvala!

Mika

24.06.2021. 16:30

Nase prijateljstvo sa Kinom je veliko i od velikog je znacaja za Srbiju, bili su tu za nas kada nam je bilo najteze, zato cemo negovati i jos vise unaprediti nase odnose i saradnju.

JUGO

25.06.2021. 00:14

Uvek je bolje dasmo prijatelji sa Kinom nego EU,EU je maffija koja slusa samo TERRORISTICKU USA koja ih gura u trecom svetskom ratu..Nemcka je pametan nisu mogli silom da osvjoje Europu sad su to ucinili ekonomski.Englezi pametni pa izasli na vreme jer ne zele da im Svabe komanduju i koriste.Svi drugi su tamo jadni i bedni illi su bili dobri sa Hitlerom za drugi S-rat..bili su na njegovu strano illi ga podrzavali..KINA Rusia Arapske drzave Indija za nas su dovoljno mi netrebamo u EU.Propas za Srbija bi to bilo..