REZOLUCIJA parlamenta u Podgorici, u kojoj se osuđuje navodni genocid u Srebrenici, očigledno će biti samo prvi u nizu takvih dokumenata.

prellee

22.06.2021. 09:14

NATO i jest napravio zločin nad Srbima i sad na svaki način, u svakoj prilici želi da to opravda. Jedan od načina jeste i nastavak priče o genocidu, samo da bi oni i njihov milosrdni anđeo bilo "humanitarna" akcija. Najveća njihova gerška i zločin je što su se umješali u pitanja na Balkanu, svrstavajući se na jednu stranu i neobjektivan pristup Balakanskim narodima, u čemu su Srbi bili neprijateljska strana i za njih. Žalosno i tužno.Tolika alijansa protiv jednog malog, ali slobodarskog i ponosnog naroda.Sramota!

buki

30.06.2021. 11:11

@miodrag milenković - Ne uvek, samo ako se druži sa agresivnim kabadahijama, koji nemaju mnogo u glavi, nisu vaspitani i pretenduju na zanimanje kriminalac. Ako u svom okruženju ima normalnu decu, koja poštuju sebe, ali imaju razvijenu i empatiju za druge, neće uopšte imati potrebu da se brani, jer ga niko neće šamarati. Što bi rekao Njegoš - KOME ZAKON LEŽI U TOPUZU, TRAGOVI MU SMRDE NEČOVEŠTVOM, a da bi neko postao Čovek, mora se krenuti od malih nogu sa vaspitavanjem.

Ama

22.06.2021. 11:46

Ako je zaista tako onda ne da to treba spreciti. Nego ne treba vise da budemo neutralni. E onda treba krenuti sa jos zescim naoruzavanjem s-400 za pocetak i nastaviti proizvodnju projektila dugog dometa . I za kraj treba dati bazu vojsci Ruske Federacije i Kini i da se ovde instalira vazdusni stit i balisticke nuklearne glave kao odgovor nato paktu i to njima u trbuh evropi. Ima da kukaju kao niko. Ovim im prvo treba zapretiti. Zato sto polozaj Srbije trenutno nam diktira uslove pod kojima mozemo da zivimo ako smo svesni da mozemo da ga iskoristimo.

Dragan

22.06.2021. 11:47

Kako bi sakrili i opravdali agresiju na Srbiju i time sakrili ubistva srpskog naroda bez odobrenja UN. Fasiti na celu Ameri, Britanaci i uvihek fasisticka Nemacka.

Dragan

22.06.2021. 11:51

NATO je razjedinio i bombardova Jugoslaviju. Sada se dirktno okomio na Republiku Srpsku i indirektno na Srbiju. Ne zaboravimo da se sunce od vajkada radjalo i radja na istoku.

Pera

22.06.2021. 11:54

Nato je i organizovao dešavanja ne samo u srebrenici već u ukupnom raspadu sfrj na štetu srba napr američki specijalci iskrcali su se na neke jadranske otoke godinama pre raspada 1991 pružajući podršku ustašama....!

Mirko

22.06.2021. 12:13

Postoji nacin borbe protiv ovog sto rade. Ako krenu i druge zemlje da donose ovakve rezolucije,na primer Hrvatska.Narodna skupstina R. Srbije treba da donese rezoluciju o Jasenovcu i drugim Srpskim stratistima.U rezoluciji treba naglasiti ucesce Bosanskih muslimana u genocidu nad Srbima tokom 2 svetskog rata.Takodje mi mozemo doneti rezoluciju o Srebrenici u kojoj cemo navesti dokaze o stradanju Srba na tom podrucju i tok desavanja.