SRBIMA UDARILI ŽIG GENOCIDNIH! Ono što nisu uspeli Britanci 2015. u UN, sproveo deo vladajućeg saveza u Crnoj Gori uz pomoć Đukanovića

E. V. N.

19. 06. 2021. u 09:00

USVAJANJE otvoreno antisrpske rezolucije u crnogorskom parlamentu o navodnom genocidu u Srebrenici sigurno neće proći bez adekvatnog odgovora Srbije. Prema saznanjima "Novosti", Beograd će povući odgovarajuće poteze, pre svega prema premijeru Zdravku Krivokapiću i predsedniku Skupštine Crne Gore Aleksi Bečiću.

Komentari (7)

Lala

19.06.2021. 10:10

Jel tacno da Krivokapic godinama radi za strane obavestajne sluzbe. Preko njih se inflitirao kao veliki vernik i Srbin u SPC obmanuo i Anfilohija ali nije Joanikija. Dobio je zadatak za koji je znao i Milo i bez buke mu predao vlast da rasturi srpski korpus i SPC u crnoj gori Krivokapic je strani placenik i izdsjnik svog naroda DF ne sme vise sa njim saradjivati

Vlajko

19.06.2021. 10:16

Isto kao Ameri. Koja država im se zameri, njeni funkcioneri dobiju sankcije. To znači, zamrzava se imovina tih ljudi u Srbiji, bankovni računi i nekretnine (a svi ih gotovo imaju ovde) i zabranjuje se ulazak. Koliko Ruskih i Kineskih funkcionera i njihovih građana bliskih vlasti su to dobile od SAD. Znači tako treba.

Branka Met

19.06.2021. 11:39

Ja imam samo jedno pitanje za Mila. Kako može predložiti takvu deklaraciju on koji je u Srebrenicu slao autobuse pune crnogorskih vojnika. Zar misli da će se tako oprati od srbovanja i veličanja Miloševića u vreme rata u BiH.

Srbijo Zuta kuco

19.06.2021. 12:41

Upravo sam video Krivokapicev intervju dat TANJUG-u u Becu. Jasno kaze da se radi o "medjunarodno preuzetoj obavezi" Crne Gore. Da to nisu ucinili uzeli bi im i drugi motor aviona.

Momci

19.06.2021. 17:09

Srbijo majko, zabrani im ulaz u nasu drzavu neka idu oreko bosne, ne dajte im skolovanje kod nas, ne dajte im beneficije ne daj te im nista ??????

Ratko Milunovic

19.06.2021. 20:34

Dje vi je obraz crnogorci. Takvijeh crnogoraca dje im se ne zna ni oklensu ni sto su nije nikad bilo u CG-i. Dno su dna postali. Crnogorci bijahu najposteni narod i najcasni na Balkanu. A sad nema vecijeh prodanijeh dusa od njih. Ko ce sa vama sakom jada jeste li se priupitali crnogorci. Niko pustit ce ve da se topite svi zajedno sa vasijem do ivotnijem presednikom. Nema kod vas vise ni stida ni obraza vi ste dno dna Balkana. Zbog te mrznje koja kulja u vama nestacete ko narod za vazda!