Novosti su objavile da je Žalbeno veće tribunala u Hagu odbilo danas je odbilo žalbe Ratka Mladića, uz delimično suprotno mišljenje sudije Nijambe, te potvrdilo osuđujuću kaznu doživotnog zatvora. Međutim, sudija Nijambe je iznela mišljenje da bi Mladiću trebalo ponoviti suđenje, po svim tačkama žalbe osim tačke 6, a ne da bi ga trebalo osloboditi.

Komentari (6)

Braco

08.06.2021. 17:36

Posten Sudija, ali nema nikakve koristi sto je priznala da ne moze da donese zakljucak kad je sve unaprijed planirano u Srpskom Kazamatui po naredjenju SAD. A Srbija neka razmisli da li ce da saradjuje sa NATO zlocincima. General je radio istiposao kao i ostali Generali u Teroristickoj Muslimanskoj Armiji i Generali u HVO. Samo je jedini on stavljen na lomacu dok ostali setaju slobodno.

Mama

08.06.2021. 18:17

Da bog da zdravlja Generalu Mladicu da nadzivi sve njegove sudije a o i da ga sanjaju do kraja svojih zivota! Ovo nine sud vec sramna inkvizicija za Srbe.Gade mi s i Sudije koje su ubile pravdu i nalogodavci koni ubijaju po svetu bez kazne.

zorica

09.06.2021. 19:15

hvala sudiji iz Zambije na njenoj cestitosti i postenju profesionalnosti i citanju zalbe i dokaza generala R M -vase misljenje i stavovi citace mnogi pravnici ,u svetu ,ucice ,pisace sudsku praksu i razvijati -da nebi bili niski licemerni ,ko sto su vase kolege sudije u ovom predmetu bili jeftini -koji nisu zalbu ni procitali ni dokaze videli nisu hteli sram neka ih bude -sta ce tu sluge zapada i SAD