BOŽIĆ: Krao si i od dece, Đilase!

Novosti online

01. 06. 2021. u 15:16

IMA li šta licemernije nego da Đilasov najplaćeniji uposlenik Marinika Tepić govori na temu zaštite osetljivih grupa, posebno dece, navodi Sandra Božić, članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

БОЖИЋ: Крао си и од деце, Ђиласе!

Foto: RTS printskrin

- Verovali ili ne, ima! Kada ista ta Marinika izlicitiranog obraza u istu rečenicu stavi brigu o deci i samohranim roditeljima sa imenom svog gazde i poslodavca Dragana

- Verujem da se svaki normalan čovek prvo zapita koliko to samohranih roditelja može da obezbedi sigurnu budućnost za svoju decu samo sa jednog Đilasovog računa sa Mauricijusa - ističe Božić.

- Koliko sa računa iz Hongkonga? Švajcarske? Stotine, hiljade, stotine hiljada zbrinute dece?

- Sramno je da jedna lopuža koja empatiju nije pokazala ni prema čemu osim prema svom novcu i lopovluku govori o brizi prema deci i samohranim roditeljima!

- Dobro pamte roditelji, pogotovo u Beogradu, koliko su strepeli nad ukradenom budućnošću svoje dece zbog bahatosti i lopovluka Dragana Đilasa - kaže Božić.

- 1,2 milijarde evra je dug koji je Đilas ostavio Beograđanima! 400.000 dinara je ostao dužan porodiljama na ime neisplaćenih naknada, dok su vrtiće roditelji plaćali duplo više nego što je to zakon nalagao.

- Krao si od dece Dragane i kupovao svoje nekretnine i punio milionima račune po poreskim rajevima! I sada se usuđuješ preko svog Pinokija da pričaš o deci čiju si budućnost nemilosrdno pokrao - navodi Božić.

- Posebno je sramno da monstrum koji je tukao svoju trudnu ženu i njene roditelje  pred decom i nije plaćao alimentaciju danas šalje poruku preko svog dežurnog megafona o zaštiti prava samohranih roditelja i osnivanju alimentacionog fonda. Iskreno verujem da je svojim mašinskim mozgom ovim fondom samo smislio unapred način da iste te roditelje sutra opljačka još jednom i otme budućnost još nekom detetu - zaključila je članica Glavnog odbora SNS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

JUBILEJ PROGRAMA „ZAJEDNICI ZAJEDNO“: NIS obeležava 15 godina podrške lokalnim zajednicama