Uhapšen Srbin koji je nasamario hrvatske stražare: Pobegao kroz bolnički WC, dan kasnije pronađen u hostelu

Novosti Online

20. 01. 2020. u 21:50

Ухапшен Србин који је насамарио хрватске стражаре: Побегао кроз болнички WC, дан касније пронађен у хостелу

Ilustracija Foto Depositphotos

O njegovu begu odmah su bili obavešteni svi granični prelazi

DRŽAVLjANIN Srbije Ivan Đorđević (31), koji je u nedelju prepodne pobegao pravosudnim policajcima iz KBC "Sestara Milosrdnica" gde mu je ukazivana pomoć, uhapšen je u ponedeljak veče u jednom hostelu na području Zagreba, prenosi "Jutarnji list".

Prema njihovim informacijama, on je lociran i uhapšen oko 21 sat na zagrebačkoj Volovčici, a akciju hapšenja je izvela jedinica za potrage zagrebačke Policijske uprave.

Pročitajte još - Bekstvo kao na filmu: Evo kako je Srbin umakao hrvatskim stražarima (VIDEO)

Tako je okončana velika potera koju je policija pokrenula za ovim nepravomoćno osuđenim krijumčarom ljudi, koji je policajcima pobegao nakon što su ga pustili da nakratko ode u bolnički wc. Naime, stražari su tada loše procenili da "nema šanse da odatle pobegne".

O njegovu begu odmah su bili obavešteni svi granični prelazi, a dalja istraga će pokazati je li beg bio planiran kao i da li je imao pomagača ili više njih.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Voja

21.01.2020. 10:36

Nije on Srbin, njegova prvenstvena karakteristika je kriminalac. Počnite da delite ljude na poštene i nepoštene, dobre i loše, a ne da ističete nacionalnost u prvi plan. Kriminalac, što se mene tiče mogli su da ga smaknu odmah tu.