Lukašenko ponovo šokirao izjavom: Smejali ste se kada sam vam pričao, a sada virus napada one koji su JUČE PILI, a DANAS PUŠE!

Novosti Online

08. 04. 2020. u 00:07

Лукашенко поново шокирао изјавом: Смејали сте се када сам вам причао, а сада вирус напада оне који су ЈУЧЕ ПИЛИ, а ДАНАС ПУШЕ!

Foto: EPA

Kako je u utorak saopštilo Ministarstvo zdravlja Belorusiji, u toj zemlji ukupno je zabeležen 861 slučaj infekcije virusom, a 13 osoba je preminulo

PREDSEDNIK Belorusije Aleksandar Lukašenko smatra da su obolevanju od koronavirusa podložniji ljudi koji su kako kaže „juče pili, a danas puše“.

Pročitajte još: Čuveni holivudski reditelj osuo paljbu po Americi: "Sankcije Iranu i Venecueli NEHUMANE u doba pandemije, to je čist NEDOSTATAK LjUDSKE PRISTOJNOSTI!"

-Vi i ja (obraćajući se narodu Belorusije) cenimo zdravlje svakog pojedinca više nego što ta osoba sama ceni svoje zdravlje – u tome je naš problem. Svi su se smejali kada sam pre godinu dana govorio da svi treba da se bavimo sportom, da trčimo, pijemo manje i izbegavamo pušenje. Bože sačuvaj, mislili su ljudi. O čemu, zaboga, priča predsednik? A danas se uveravamo da taj nesrećni virus pronalazi one koji su juče pili, a danas puše - izjavio je Lukašenko.

Podsetimo, Belorusija je jedna od retkih država u Evropi u kojoj još nije uveden režim samoizolacije.

Pročitajte još: CRNI REKORD u Francuskoj od početka epidemije: Skoro HILjADU I PO mrtvih i 11 hiljada zaraženih u samo jednom danu!

Kako je u utorak saopštilo Ministarstvo zdravlja Belorusiji, u toj zemlji ukupno je zabeležen 861 slučaj infekcije virusom, a 13 osoba je preminulo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

3

08.04.2020. 11:04

sportisti vecno zive, skoro sam sreo jednog grka sto je ucestvoao na prvim olimpijskim igrama, i pozdravio te :)