Pucnjava na Univerzitetu u Misisipiju, jedan ranjen

Tanjug

04. 12. 2019. u 20:27

Пуцњава на Универзитету у Мисисипију, један рањен

Ilustracija / Foto Depositphotos

Zvaničnici sa državnog univerziteta Džekson u američkoj državi Misisipi potvrdili su da se u kampusu dogodila pucnjava i da je napadač najverovatnije još u blizini
Zvaničnici sa državnog univerziteta Džekson u američkoj državi Misisipi potvrdili su da se u kampusu dogodila pucnjava i da je napadač najverovatnije još u blizini, prenose američki mediji.


Studenti i zaposleni su upozoreni da je kampus trenutno zaključan, a upućen im je savet da se sklone.


"Sumnjivi napadač sa vatrenim otužjem je u crnoj Hondi. Cela zajednica u kampusu treba odmah da se skloni. Kampus je trenutno zakljucan. Obavestićemo vas kada situacija bude rešena", objavljeno je na tviter nalogu Univerziteta.


Policija Džeksona je potvrdila da istražuje pucnjavu u kampusu, kao i da je jedna osoba ranjena.


Pročitajte još: Pucnjava na parkingu škole, ubijena dva dečaka (VIDEO)


"Istražujemo pucnjavu u bloku oko ulice Linč, koja se dogodila nešto posle 11 sati. Prema prvim izveštajima, jedan muškarac je ranjen. Njegovo stanje je nepoznato. Trenutno nema dostupnih informacija o motivu pucnjave ili osumnjicenom pociniocu", saopštila je policija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Miso.Pec

04.12.2019. 20:59

Upravo su Amerikanci albance koji su devedesetih godina pucali i ubijali policajce na Kosovu i Metohiji nazvali borcima za ljudska prava,možda je i ovo jedan od njih.