Sve vreme ste POGREŠNO JELI SLADOLED: Ovo je SEDAM ispravnih koraka

Magazin Novosti

31. 05. 2020. u 15:30

Naučnici otkrivaju da nam uživanje u ovoj poslastici može biti još veće

Све време сте ПОГРЕШНО ЈЕЛИ СЛАДОЛЕД: Ово је СЕДАМ исправних корака

Foto: Depositphotos

Sladoled je omiljena poslastica tokom vrelih letnjih dana. Jedemo ga sa posebnim užitkom, ali kako da nam ukus bude jači i intenzivniji u sedam brzih koraka otkrila je naučnica dr Sara Kemp.

Pročitajte još: KUVANjE leči depresiju: Stručnjaci poručuju - uz pomoć hrane pošaljite PORUKU

1. Prvo što treba da uradite je da ostavite sladoled na sobnoj temperaturi 15 minuta.

2. Zagrebite sladoled kašičicom tako da količina slatkiša bude na pola kašičice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

maniks

31.05.2020. 18:29

Dr.Sara vi ste pogresno rodjeni i iz tih razloga izjavljujete ovakve gluposti koje vise nisu ni smesne , vi ste za zaljenje . Mozda ste trebali da dodate pre nego pocnete da jedete obavezno trcanje oko sladoleda, otpevati mu neku pesmu, posle prve kasicice napraviti pauzu , a posle na svaka dva minuta ..Ne razumem zasto ozbilja list objavljuje ovakve gluposti.