Knjige koje lete, stolovi sa ogledalima, 250.000 led sijalica: Zavirite u restoran koji je nastao po ugledu na film Interstelar (FOTO)

Novosti Online

ponedeljak, 24. 02. 2020. u 23:46

Књиге које лете, столови са огледалима, 250.000 лед сијалица: Завирите у ресторан који је настао по угледу на филм Интерстелар (ФОТО)

mymodernmet/Photo: Jaime Navarro

Ukoliko želite da ručate pod zvezdama i osećate se kao da ste u svemiru, ovo je definitivno pravi restoran za vas
NAUČNO-fantastični film "Interstelar" koji je na ekrane izašao 2014. prati Metjua Mekonahija na njegovom putu otkrivanja prostora i vremena. Zanimljiva priča je već tada privukla mnoge fanove, a posebno je inspirisala tri arhitektonska studija: Almazán i Arquitectos Asociados, Concepto Taller de Arquitectura i Pin Studio, koji su krajem prošle godine predstavili restoran u kojem možemo uživati u večeri i osećati se kao da smo u svemiru.

Glavni cilj restorana bio je zameniti prazninu sadržajem koji predstavlja interakciju vremena i prostora, stvarajući tako vizuelno spektakularno okruženje. Restoran veličine 250 kvadrata ima čak 250 000 jedinstvenih dizajniranih led svetiljki - one predstavljaju zvezdano nebo koje se odbija od stolova sa površinom ogledala. Pored toga, u restoranu se nalazi još jedan komad koji odaje počast Interstellaru - polica za knjige okružena letećim knjigama.

PROČITAJTE JOŠ - NAJNEOBIČNIJI RESTORANI NA SVETU: Ručak iznad litice ili ognjenog kratera

Ukoliko želite da ručate pod zvezdama i osećate se kao da ste u svemiru, ovo je definitivno pravi restoran za vas.


mymodernmet/Photo: Jaime Navarro

mymodernmet/Photo: Jaime Navarro


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije