SLUČAJ OCA KOJI JE STRADAO ŠTITEĆI SINA: Napadač priznao ubistvo i pokajao se

O. MATAVULj

petak, 21. 06. 2019. u 20:13

СЛУЧАЈ ОЦА КОЈИ ЈЕ СТРАДАО ШТИТЕЋИ СИНА: Нападач признао убиство и покајао се

Osumnjičeni Aleksandar Bubnjević, Foto D. Pozderović

Nakon ubistva Tatića, osumnjičeni Bubnjević sarađivao sa istražiocima. Svog 52-godišnjeg sugrađanina hicem iz pištolja pogodio u srce

ALEKSANDAR Bubnjević (28) iz Banjaluke, osumnjičeni za ubistvo sugrađanina Miroslava Tatića (52), koji je hicem iz pištolja pogođen u srce, tokom saslušanja je priznao zločin, navodeći da nije imao nameru da bilo koga ubije.

Posle saslušanja, tužilaštvo je zatražilo od suda da Bubnjeviću odredi jednomesečni pritvor. U predlogu za pritvor tužilaštvo navodi da je Bubnjeviću osumnjičen da je 19. juna oko 23 sata u društvu maloletne devojke došao do kuće u kojoj žive Miroslav i njegov sin Dejan Tatić, u Ulici Branka Popovića. Namera mu je bila, kako se navodi, da od njih dobije obrazloženje šta se prethodnog dana dogodilo na proslavi Dejanovog rođendana i zašto šire glasine o njegovoj devojci.

- Kad je kod kuće zatekao samo Miroslava Tatića, osumnjičeni je, nakon verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba, iz nepoznatog pištolja i iz neposredne blizine ispalio hitac u levu stranu grudnog koša Tatića, nanevši mu prostrelnu ranu od koje je preminuo - navodi se u predlogu za pritvor.

Pročitajte još - UBIJEN PIŠTOLjEM NA KUĆNOM PRAGU: Stradao braneći sina (FOTO)

Bubnjevićev branilac advokat Živko Bojić protivio se određivanju pritvora zbog uznemirenja javnosti, navodeći da, ipak, neće ulagati žalbu, kakva god bila odluka suda.

S druge strane, Bubnjević je u sudnici kratko rekao da se događaj nije odigrao onako kako je to opisano u predlogu za pritvor.

- Svestan sam dela koje mi se stavlja na teret. Kajem se, ali nisam imao nameru da to učinim - rekao je Bubnjević.

Podsetimo, Bubnjević i Dejan Tatić bili su u sukobu zbog devojke. Do sukoba je došlo nakon proslave Dejanovog rođendana, a sve se pretvorilo u tuču. Sutradan, Bubnjević je došao pred Tatićevu kuću, pri čemu se sukobio sa Dejanovim ocem, u koga je pucao.


PIŠTOLj NIJE PRONAĐEN

ALEKSANDAR Bubnjević uhapšen je sat vremena nakon zločina, kada ga je policija, u blizini parka "Mladen Stojanović", zaustavila u "mercedesu 190", u kome je s njim bila i maloletna devojka. Tokom uviđaja je otkrivena čaura od ispaljenog metka, ali pištolj kojim je zločin počinjen još nije pronađen i za njim se traga.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Ap0qalypto

21.06.2019. 22:27

Nije imao nameru da ga ubije? Zasto nosis pistolj? Da glumis opasnog momka sa maloletnicom? Ovakve na dozivotnu robiju, teski rad do smrti. Tragedija da covek izgubi zivot zbog ovakve budale

РОБИА

22.06.2019. 22:16

Ма будалу без размишльаньа на робиу ! Без судженьа. Какви адвокати и закон. 40 годиница сине па пливаи ! И да видимо следечег. Е то ие онда закон.