Dva tragična slučaja potresla Prnjavor

Ninko ĐURIĆ

23. 08. 2017. u 09:26

Dve tragedije koje su se dogodile u ponedeljak po podne uzdrmale Prnjavorčane. G. T. pokušao da se ubije, pucavši sebi dvaput u grudi

Два трагична случаја потресла Прњавор

DVA tragična slučaja koja su se dogodila u ponedeljak posle podne, a u kojima je jedna starija žena (76) izgubila život, a 59-godišnji muškarac teško ranjen, potresli su Prnjavor.

U šumi u Gornjoj Ilovi, smrtonosne povrede od udara stabla zadobila je Milena Maletić, dok je na drugom kraju opštine u Drenovi, G. T. zadobio prostrelnu ranu, nakon što je u sebe ispalio dva revolverska hica.

Zlosrećna starica je stradala u svojoj šumi naočigled sina koji je prisustvovao seči drva.

- "Novosti" saznaju da je stablo oborio 24-godišnji Radan Maletić, staričin komšija i rod.

- Mada je bila upozorena da se pripazi i skloni, što je učinio njen sin, uklonivši nešto dalje vozilo, Milena je ostala da kupi granje, što je bilo kobno. Od povreda po glavi i telu, podlegla je u prnjavorskom Domu zdravlja - saznaje naš list iz izvora upućenog u istragu.

Iza starice su ostali sin i dve ćerke.

Samo nekoliko časova pre ove tragedije u kući u Drenovi odjeknuli su samoubilački hici koje je, navodno, najavio i sam akter G. T.

- Pucnji su odjeknuli iza zaključanih vrata na spratu kuće. G. T. je, prema prvim saznanjima, dva puta pucao sebi u predelu srca, odnosno grudi. Prisutni članovi porodice su razvalili vrata i prevezli ga u prnjavorsku bolnicu, odakle je prevezen u UKC Banjaluka - kaže naš izvor, dodavši da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog dela.

Nije poznato zašto je digao ruku na sebe.

HITAC

PACIJENT G. T. je hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje, a primljen je sa prostrelnom ranom na levoj strani grudnog koša. Pacijent je hirurški zbrinut, a njegovo zdravstveno stanje trenutno je stabilno. Ostaje na daljem lečenju i posmatranju u našoj ustanovi - odgovoreno je iz UKC RS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije