Biti "izdajnik" je osnovno zanimanje svih državnika od uvođenja višestranačkog sistema. Valja napomenuti da smo najmanje imali državnika, a najviše karikatura. Za karikaturalne likove na političkoj sceni samo je veliki državnik najveći izdajnik, rekao je člana Glavnog odbora SNS, Bratislav Jugović.


O "izdajnicima" koji imaju veliku podršku naroda najglasnije govore "patriote" koje nemaju podršku ni u svom komšiluku. To je opis Srbije u kojoj je Vučić "izdajnik" , a Boško Obradović "patriota".


Vučić je u ulozi "izdajnika" Srbiji učvrstio prijateljstva sa najvažnijim državama sveta. Boško Obradović je kao veliki "patriota" uspeo da uništi najvažniju instituciju u demokratskom sistemu, a to je opozicija. Vučić je u ulozi "izdajnika" s bratskom ljubavlju okupio sve predstavnike Srba u regionu.


Boško Obradović je kao veliki "patriota" za stečajnog upravnika patriotskog pokreta Dveri postavio Dragana Đilasa. Vučić je u ulozi "izdajnika" izdejstvovao 17 povlačenja priznanja lažne države Kosovo.


PROČITAJTE JOŠ: Đurić: SNS za 11 godina napravila preokret u Srbiji


Boško Obradović je kao veliki "patriota" postao najbolja drugarica Marinike Tepić, osvedočenog borca za kosovsku nezavisnost. Za Vučića je prijateljstvo Beograda i Berlina razvojna šansa Srbije. Za Boška Obradovića je Berlin mesto zločina.


Boško Obradović ima demokratsko pravo da bira i da bude izabran i uvek bira da ne bude izabran. Vučić može samo da bira, lakši ili teži put. Izabrao je teži put - da bude "izdajnik", da rezultate isporučuje narodu koji ga je birao i da predstavlja državu koja odlučuje sama o sebi. Zbog toga Vučić nema perspektivu, a Boško Obradović je budućnost srpske političke scene. Samo građanke i građani to uopšte ne primećuju. Strašno! Baš strašno - rekao je Jugović.