Damir priznao da je pet puta nožem izbo trudnu suprugu, biće podvrgnut psihijatrijskom veštačenju

S.BABOVIĆ

petak, 26. 06. 2020. u 07:15

Дамир признао да је пет пута ножем избо трудну супругу, биће подвргнут  психијатријском вештачењу
Istragu je pokrenulo Više javno tužilaštvo u Kruševcu, a, kako saznajemo, veštačenjem bi trebalo da se pored stanja uračunljivosti osumnjičenog utvrdi i njegova zrelost, budući da je mlađi punoletnik

DAMIR Imer (18) iz Aleksandrovca, osumnjičen da je 13. juna pokušao da ubije svoju trudnu suprugu Draganu Vasić (29), biće podvrgnut psihijatrijsko-psihiloškom veštačenju, saznaju "Novosti". Istragu je pokrenulo Više javno tužilaštvo u Kruševcu, a, kako saznajemo, veštačenjem bi trebalo da se pored stanja uračunljivosti osumnjičenog u trenutku izvršenja dela, utvrdi i njegova zrelost, budući da je mlađi punoletnik.


Na saslušanju u tužilaštvu, osumnjičeni je priznao da je nožem pet puta izbo trudnu suprugu.


- Ona je bila moja prva ljubav, živeli smo zajedno i bio sam šokiran kada mi je rekla da dete nije moje - ispričao je, između ostalog, Damir Imer, koji u pritvoru čeka odluku o podizanju optužnice.


Kobnog dana, u baraci na deponiji Sinjevac, kod Aleksandrovca, Imer je vanbračnu partnerku, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, napao nožem, posle čega je i priznao porodici šta je uradio. Zajedno sa povređenom ženom otišao je u Dom zdravlja u Aleksandrovcu. Prilikom hapšenja nije pružao otpor, a porodici je ispričao da "ne zna šta je uradio, ali da ide u zatvor". Trudnica je zbrinuta u Opštoj bolnici u Kruševcu. Iako je zadobila povrede grudnog koša, one su, srećom, bile lakše prirode, a ni trudnoća nije bila ugrožena.


- Žao mi je što se sve to dogodilo, ali moj sin nije bio svestan šta je uradio - kaže, za "Novosti", Nezir Imer, otac osumnjičenog Damira, koji je, inače, i Draganin očuh, budući da sa Draganinom majkom Đevrijom Ljubišević živi u zajednici 13 godina. - Bio je oduvek miran i vredan. Nije imao poroke.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)