ŽANDARM Pavle Rakonjac (31) u noći između ponedeljka i utorka razneo je sebe i Marinu Petković (28) na sporednom putu kod Nove Pazove. Njihova tela pronađena su u uništenom automobilu u utorak ujutru. Vaspitačica navodno htela da prekine vezu i da se pomiri sa bivšim momkom.

Rakonjac je poreklom iz Bijelog Polja i voleo je uvek da naglasi da je Srbin iz Crne Gore. Vest o tragediji čiji je glavni akter bio potresla je ovo mesto odakle njegova porodica vodi poreklo.

PROČITAJTE JOŠ - Pavle se pored policijskog posla bavio i duborezom, televizija snimala reportažu o njemu: Ovo je žandarm koji je razneo sebe i ljubavnicu (FOTO/VIDEO)


- Porodica nesrećnog policajaca odselila se odavno iz Bijelog Polja u Staru Pazovu. Međutim, njegov otac Đukan održavaao je vezu sa rodbinom. Dolazio je u rodnu Unevinu, odakle Rakonjci vuku poreklo. Dolazio je na susrete bratstvenika, uvek je bio sa nekim od dece. Nisam siguran da li je Pavle bio sa ocem na poslednjem ovakvom skupu, ali sigurno je sa Đukanom bilo jedno od dece... Katastrofa - kaže rođak Rakonjaca iz Bijelog Polja.