Sačekao bivšu ženu U ZASEDI, pa ispalio sedam metaka u nju, zbog svađe ČIJA JE KUĆA: Novi detalji zločina u Karavukovu

Lj. P. - J. B.

ponedeljak, 13. 01. 2020. u 22:26

Сачекао бившу жену У ЗАСЕДИ, па испалио седам метака у њу, због свађе ЧИЈА ЈЕ КУЋА: Нови детаљи злочина у Каравукову

Kuća u kojoj je ubijena Violeta Foto N. Karlić

Razveli se pre pola godine, ali su vodili spor oko zajedničke imovine

NA pragu roditeljske kuće u Karavukovu kod Odžaka, u Ulici Svetozara Miletića 15, u ponedeljak ujutro oko šest sati, hicima iz pištolja ubijena je Violeta Mladenović (51) iz tog mesta. Za njenu smrt osumnjičen je njen bivši suprug Branko Manić (50), koji je odmah uhapšen.

U ženu sa kojom ima dvoje dece i troje unučića, Manić je, kako saznajemo, u svitanje ispalio ceo šaržer - sedam metaka. Prst na oroz je stavio, kako se sada pretpostavlja, zbog sudskog spora oko deobe imovine, spratne kuće koju su stekli u zajedničkom životu, a trebalo da je podele posle razvoda.

Po povratku sa posla iz treće smene iz Bogojeva, gde u jednoj firmi radi kao portir, Branko je došao do kuće Violetinih roditelja i tu se, navodno, sakrio u prostranom dvorištu. Kada je nesrećna žena oko šest sati izašla iz kuće da donese drva, Branko joj je prišao i pucao. Kako nezvanično saznajemo, sa dva hica ju je pogodio u stomak, a kada je nesrećna žena pokušala da mu umakne i potraži zaklon, ponovo je zapucao i pogodio je u glavu, vrat i leđa.

Posle krvavog pira, kako pričaju rođaci nastradale, Violetin bivši suprug je izašao iz dvorišta, i otišao do kraja ulice, do dečjeg vrtića, telefonom pozvao policiju i rekao im šta je uradio. Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt žene, čije je telo odneto u Institut za sudsku medicinu u Novom Sad na obdukciju.

Majku u lokvi krvi pred kućnim vratima, u ponedeljak ujutro zatekao je sin. Vraćajući se iz treće smene, svratio je da vidi kako su ona i baka, odnosno Violetina majka, starica od više od 80 leta. Pred užasnim prizorom je zanemeo. I rodbina i prijatelji su u šoku i neverici.

Violeta Mladenović

PROČITAJTE JOŠ: Obustavljena istraga i povučena POTERNICA protiv jednog od NAJTRAŽENIJIH ljudi u Srbiji: Nema dokaza protiv Koraća

- Violeta se sa njim razišla pre više od godinu dana, a sudski je brak raskinut pre pola godine - priča nam rođak ubijene žene, dok vodom i metlom uklanja tragove krvi ispred ulaznih vrata. - Vratila se ovde u roditeljsku kuću, ali joj ni tu nije dao mira. Stalno ju je proganjao, pretio da će je ubiti, i to je na kraju, nažalost i ostvario.

ĆUTALA I TRPELA

U Violetinom i Brankovom bračnom životu, kako pričaju njeni rođaci, od početka pre 27 godina nije bilo sve kako treba. Često ju je maltretirao i psihički i fizički, ali je ona iz nekog razloga, kako pretpostavljaju zbog dece, ćutala i trpela. Jednom ga je, prisećaju se, prijavila, ali epilog tog incidenta komšijama nije poznat.

SASLUŠANjE

BRANKU Maniću, osumnjičenom za ubistvo nekadašnje supruge, određeno je policijsko zadržavanje i danas će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Somboru. Prema nezvaničnim saznanjima, u policiji nije sporio da je pucao u Violetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Realno

14.01.2020. 15:05

@bos - Tek njemu ništa ne trebaa! Tamo gde će ga odvesti, kuća će biti ogradjena i čuvana. Moze da se opusti

Marija

14.01.2020. 10:48

Nasilje, nasilje, nasilje...I onda kazu zasto se nije razvela. Ova zena je prosla sve faze malretiranja, ukljucujuci i trpljenje i nadu c="da" ce maltretiranje stati. Ali, kod nas sada postaje problem i ubijanje bivsih zena, partnerki, devojaka... Nereagovanje ili neadekvatno reagovanje institucija ima kljucnu ulogu u narastajuv=cen=m nasilju prema zenama, ukljucujuci i preblage kazne za porodicno nasilje, ubistva...