NOVI DETALjI: Ubica iz Jabukovca slučajno otkriven na poligrafu, jedva čekao da prizna zločin, nije imao nameru da ubije

Novosti online

nedelja, 25. 08. 2019. u 20:40

НОВИ ДЕТАЉИ: Убица из Јабуковца случајно откривен на полиграфу, једва чекао да призна злочин, није имао намеру да убије
Davor P. koji je jutros uhapšen zbog četvorostrukog ubistva u selu Jabukovac, otkriven je sasvim slučajno tokom poligrafskog ispitivanja
Davor P. koji je jutros uhapšen zbog četvorostrukog ubistva u selu Jabukovac, otkriven je sasvim slučajno tokom poligrafskog ispitivanja. Kako smo nezvanično saznali, Davorova prvobitna namera je da opljačka Raju Kazimirovića i da "zbriše" međutim bio je "primoran" da zapuca kada je domaćinova sestričina počela da doziva pomoć.

Istraga nezapamćenog zločina je krenula od tačke da se ispitaju svi u selu sa kojima Raja nije bio u prijateljskim odnosima. Kako nam je rečeno iz izvra bliskog istrazi, svi su prošli poligrafsko ispitivanje. Onda je policija počela da ispituje sve koji su u skorije vreme počinili bilo kakvo krivično delo i oni su svi prošli ispitivanje. Međutim, vrlo brzo na njihovoj lisiti se pnašao Davor jer je već bio poznat policiji od ranije. Pozvan je u policijsku stanicu i na poligrafu je - pao.

- Davor je pozvan telefonom da dođe u policiju - rekao nam je izvor blizak istrazi. - Došao je poptuno opušten, ali je poligraf pokazao da on nešto krije. Kako ga je policija "pritisla" da progovori, odmah je priznao zločin. Ubica je rekao da je jedva čekao da prizna zločin jer nije mogao više da živi u strahu. Davor je policiju odveo na mesto gde je čuvao svoj arsenal oružja i objasnio im šta se dogodilo u domu Kazimirovića.

Davor nije imao nameru da ubije bilo koga. Kada je ušao u dom Kazimirovića , kako je rekao policiji, imao je za cilj da opljačka domaćina jer je znao da ima pozamašnu svotu novca. Međutim, u kući je zatekao tri žene koje su spavale, kada ga je ugledala Rajina sestričina, počela je da vrišti i da doziva u pomoć. Prema navodima našeg izvora, Davor je zapucao iz - straha.

Da podsetimo Davor je 7. avgusta ove godine na salašu u Jabukovcu kod Negotina hicima iz vatrenog oružja usmrtio R.K. (1947), Lj.O. (1943), D.K. (1926) i D.J. (1966), saopštio je MUP.

PROMAKLA MU DVA "ŠTEKA"

Na imanju Raje Kazimirovića (72), jednog od četiri žrtve masakra u negotinskom selu Jabukovac, policija je na dva mesta pronašla ukupno 10.000 evra koji su promakli Davoru, saznaju "Novosti". Prema nezvaničnim informacijama, motiv zločina je koristoljublje i sumnja se da je ukradeno oko 100.000 evra. Na salašu je i pored toga ostala pozamašna suma novca, što ukazuje da su Kazimirovići bili tipovani i da je napadač tačno znao gde se nalazi glavni "štek".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Logic

25.08.2019. 23:00

Siroti mali plašljivi lopov! Pošao u krađu, iz straha debelo naoružan, iz straha za svoj život morao da puca, iz straha mu ruka nije zadrhtala , iz straha nije ni jednom promašio... Ustvari ubijao u samoodbrani!

Mila

25.08.2019. 23:07

taj nezasluzuje ni vode da pije ni vazduh da dise i on treba isto tako da zavrsi svoj zivot dajtemu oruzje da sam sibi presudi

Brane

25.08.2019. 23:44

Javno objesiti bitangu, pozvati bližnji familiju i rođake da umre prvo od stida, da vide ostale bitange kako to ide i da se zamisle prije nego što naprave ovakav zločin, čovjek radio čitav život, patio se, da bi ovakva bitanga došla na gotovo, javno objesiti

Damjan

26.08.2019. 06:34

@SS - Podmetnut? Pa pametno, kad izađe za 40 godina moći će od tih para da priušti jednu lepu sahranu.

Sasa

26.08.2019. 07:28

Ukraoje on milion samo nece imati sanse daih potrosi kad bude imao 75 godine jerce dobiti sigurno 40g

Ljubica

26.08.2019. 17:17

Za ovakvog debila i smrtna kazna je malo!!! Nije imao namjeru da ubije samo sto je posao naoruzan do zuba i precizno pogodio sve 4 zrtve...? Miran i tih seoski momak a od ranije poznat policiji...?Ooo zemljo Srbijo vracaj SMRTNU KAZNU za nauk drugima !!!

Goran

27.08.2019. 08:52

@Ljubica - Iako se u novinama često pišu gluposti, ovde nije napisano da je počinioc miran, ili tih. Ako dalje pročitate, videćete da je u pitanju obučeni ubica.