Prava drama odigrala se u četvrtak oko 16 časova u porodičnoj kući u Ulici Đure Jakšića u surčinskom naselju Bečmen, kada je Bojan S. (40) ispalio nekoliko hitaca u suprugu Gordanu (37), posle čega je pokušao da se ubije, prerezavši sebi vrat!

Oboje su odvezeni na reanimaciju u Urgentni centar, a prema poslednjim informacijama, Bojan je u teškom stanju prebačen na odeljenje intenzivne nege. Prema nezvaničnim informacijama, Gordana je zadobila prostrelne rane podlaktice.

Kako smo nezvanično saznali, vatrenom obračunu je prethodila žestoka svađa supružnika, posle čega je Bojan pozvao policiju tvrdeći da ga Gordana provocira. Posle toga je, navodno, ispalio tri metka iz pištolja, dok se četvrti zaglavio u cevi, i pokušao samoubistvo.

PROČITAJTE JOŠ: OVO SU DESANKA I NjEN BIVŠI MUŽ KOJI JU JE ZVERSKI UBIO: Petar je nesrećnu ženu izbo nožem na autobuskoj stanici u Pančevu

Među žiteljima Bečmena u četvrtak se pričalo da su tragediji prisustvovala i njihova maloletna deca, desetogodišnja ćerka i trinaestogodišnji sin.

- Strašno! U šoku smo - kažu komšije. - Nikada nismo čuli nijednu ružnu reč o njima, bili su ljubazni i često su šetali naseljem i javljali nam se. Ona je radila u lokalnoj prodavnici, a Bojan je radio sve - građevinu, keramiku.

Čak su preko interneta pokrenuli privatni posao za šišanje i kupanje pasa. Mislili smo da nemaju nikakve probleme u braku. Čim je čuo pucnjeve, Bojanov brat koji živi u komšiluku pozvao je policiju. Izveo je i sklonio svoju Maju, koja je pokušala da spreči Bojana u zloj nameri. Gordanin brat je nju odvezao u Urgentni centar, a deca se trenutno nalaze kod njene majke u obližnjem naselju Petrovčić. Kako saznajemo, u ovoj porodici do sada nije bilo prijava za nasilje.

MAJKA KRVAVA

Bojanova majka inače živi u istoj kući sa sinom, snajom i unucima. Navodno je i ona bila na meti sina, ali je uspela da izbegne metak. Komšije kažu da joj je odeća bila potpuno krvava kada ju je drugi sin izveo iz kuće.