KRALjEVO – U saobraćajnom udesu dva automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u ponedeljak, oko 15.30, u mestu Guberevac, na magistralnom putu Kraljevo – Kragujevac, povređene su četiri osobe.


Kako se pretrpostavlja, udes se dogodio kada je „BMW“ kragujevačke registracije, krećući se prema Kraljevu, iz nepoznatih razloga prešao u levu kolovoznu traku i sudario se sa „reno kliom“, takođe kragujevačke registracije, koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Zbog teških povreda jedna žena koja se nalazila na mestu suvozača u „renou“ prevežena je u Kliničko-bolnički centar u Kragujevcu, dok su vozač ovog automobila i još dve povređene osobe iz „BMW“ preveženi u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu. Kako nezvanično saznajemo, na zadnjem sedištu u „renou“ nalazilo se i jedno dete koje je, srećom, prošlo samo sa manjim ogrebotinama.


PROČITAJTE JOŠ: STRAŠAN SUDAR KOD KNIĆA: Jedna osoba poginula, dve prevezene u bolnicu

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj, veoma prometnoj deonici puta jedno vreme bio u potpunom prekidu pa su se i iz pravca Kraljeva i iz pravca Kragujevca formirale kilometarske kolone vozila, a više okolnosti pod kojima se sudar dogodio biće poznato nakon istrage koja je u toku.


Foto: G. Šljivić

Foto: G. ŠljivićFoto: G. Šljivić


Foto: G. Šljivić

Foto: G. ŠljivićFoto: G. ŠljivićFoto: G. Šljivić