Datum 12.12. vrlo je zanimljiv iz nekoliko razloga, a mnogi numerolozi savetuju da iskoristite svu njegovu moć i postignete sve što poželite.

Decembar se smatra najmističnijim periodom godine, posebno u astrološkom i numerološkom smislu.

Ovaj mesec simbolizuju borbu svetla i tame, koja traje sve do zimske kratkodnevice, tačnije do 21. decembra u ponoć. Dani tada postaju sve duži i duži, a sunce počinje da pobeđuje mračnu tminu. U decembru se ujedno događa poslednji pun mesec u godini, ali i godišnji ciklus praznika kao što su Božić i Nova godina koji simbolizuju kraj i novi početak.

Kada je reč o samom datumu, 12. decembar ima posebnu simboliku u ezoterizmu. Broj 12 simbolizuje pun, zatvoreni krug. U jednoj godini imamo 12 meseci i 12 znakova zodijaka. Zato u decembru mesecu, kada se godina privodi kraju, najlakši način je da se osvrnemo na prethodni period, donesemo neke zaključke i da shvatimo šta želimo da promenimo i postignemo u budućnosti.

To je ujedno i razlog zašto ljudi širom sveta baš u ovom mesecu pripremaju listu novogodišnjih odluka. Prvi januar je simbolični momenat da započnemo nešto novo i postavimo svoje ciljeve.

Veruje se da decembar 12. odnosno jedinstvena kombinacija brojeva (1212) povećava vibraciju ljudske energije, čini čoveka mnogo svesnijim, senzitivnijim na poruke koje stižu iz svih nivoa svesti, kao i duhovno jačim.

Tokom ovog dana, meditacija i druge spiritualne prakse imaju mnogo bolje efekte u odnosu na druge periode godine, tako da se savetuje da baš danas primenjujete neke od popularnih duhovnih praksi.

Iskoristite moć datuma 12.12. da sumirate prethodne mesece. Razmišljajte o stvarima koje ste dobro uradili, na koje možete da budete ponosni. Takođe, osvrnite se i na svoje greške, padove i stvari koje treba da popravite.
Zato odmah postavite sve svoje ciljeva za 2020. godinu! I to baš danas!

(Telegraf.rs)