NEĆE MOĆI: Marija Antoaneta domaćeg novinarstva

Piše Filip Rodić

27. 11. 2022. u 09:00

MOŽDA je poslednja francuska kraljica oklevetana kada joj je pripisano da je, pošto je upozorena da njen narod gladuje, rekla da "ako nemaju hleba, jedu kolače", ali Đorđe Vlajić je sigurno bivšim novinarima "Objektiva" poručio da "traže drugi posao".

Komentari (4)

Ljubica

27.11.2022. 09:56

Očigledno je misliti svojom glavom postalo ono što se u današnje vreme najmanje toleriše i pokušava po svaku cenu iskoreniti. Žalosno je što čak i oni obrazovani ljudi ne mogu dugo da istrpe različita mišljenja i da svoje brane i potkrepljuju argumentima, nego se sve češće pribegava uličarskim izrazima, sa mnogo fekalija i uvredljivih psovki. Vi gospodine Rodiću predstavljate uvek tračak svetlosti i nade, da još uvek postoje i takvi, koji tradicionalno novinarstvo i dalje praktikuju i pokuzuju, da se itekako može i drugačije. Priznajem za to treba imati talenta i ljudskosti, možda nedostatak istog i jeste suštinski problem, kad su neki Vaši nazovimo ih kolege u pitanju.

Neko

28.11.2022. 06:19

Gospodin Rodić je izvrstan novinari poznavalac domaće i inostrane političke scene. Trebalo bi mu pomoći da njegovi članci izlaze i u svetskim novinama istoka i zapada.