Iz Montenegra se učestalo i ponovo sve glasnije čuje, a posebno u brojnim nastupima predsednika Mila Đukanovića, da je SPC "remetilački faktor i u Crnoj Gori i regionu", da "srpski popovi na društvenim mrežama kliču"

Brane

22.03.2022. 10:25

Mislim da je Milo još puno toga ostao dužan zapadu i nekim lobistima za nezavisnost CG i da zbog toga ,a usput i čuvajući svoj tron i slobodu,ponovo se okomio na Srbiju,Vučića i SPC.

Tadija

22.03.2022. 12:02

Milu smeta sve što ima veze sa Srbijom. Mi smo im trn u oku a toliko smo se trudili da budemo uz njih i da im pomognemo kada im je pomoć preko potrebna.

Ljilja

22.03.2022. 13:30

Milu jako smeta to što narod Crne Gore ne podržava njegovu tiraniju i njegove krimi poslove. Baš zato udara na njih i ono što je najsvetije, a to je vera.

Ljuba

22.03.2022. 15:38

Kad uđeš u kriminal nema više povratka. Šta god Milu sa zapada traže, on će da izvrši. Ako mu kažu da više ne sme biti ni crnogoraca оn će reći da Crnogorci ne postoje. O Srbima da ne govorimo. Mislim da svako normalan u Crnoj Gori zna da je on više beznačajna ličnost za Crnu Goru Običan narod priča o njemu na hiljade viceva i smeju se. On pokušava da se batrga ali je već u davnoj prošlosti.