NE tako davno, naš proslavljeni reditelj Goran Marković proglasio je našu državu okupiranom i, umislivši da je partizan, odlučio je da pruži otpor.

Zozonbg

12.12.2021. 09:08

Istina boli, pogotovo kada se pogodi pravo u centar. Koliko se sećam, svaki njegov projekat je bio problematika. Skoro svaki. Jednostavno, postao je Goran KALIMERO.

I ja ću

12.12.2021. 23:01

Iskreno, i ja uskoro raskidam ugovor sa Telekomom za internet i fiksnu telefoniju, to jest već sutra idem da podnesem zahtev, ali ne zbog ovih stvari, nego zato što su od kad je Telekom kupio kopernikus izgleda stare korisnike kao ja koji koriste samo internet prebacili na infrastrukturu kopernikusa koji je poznat po tome da stalno prekida i gubi se internet. Video sam da je o tome reč, jer je ispred mog ulaza šaht Telekjoma, i kad je nestao internet video sam radnike Kopernikusa koji se sad zove SUpernova kako nešto rade u šahtu. OK, to je pravno sada Telekom, ali meni takav internet ne treba, jer sa time smo završili kad je umro 56k modem, što je bilo kada? Možda ima 15 godina? Prigovaram od kada je to počelo, oni mesecima nešto pričaju srediće, itd, pa ništa. Ma to je laganje i nepoštovanje korisnika. Takvi me ne interesuju. I zato prelazim na A1. OK možda će i kod njih nekada prekidati internet, ali će bar prekidati za 1200 dinara, a ne za 2500.

Mapko

13.12.2021. 08:37

Goran Markovic, covek koji je cutao kada je njegov drugar francuski kvazi filozof "Bernard Henri Levy", pljuvao po srpske zrtve Jasenovca, Goran Markovic je degutantna licnost ali naravno kao svakog "srbijanca" voli vise pare no svoje drzave, familije, to je ta "srbijanska" prokleta elita koja zadnih 150 godina prodala se kao prostitutka radi svoj licnih interes. Nema gore "politicke rase" od "srbijanaca", ja mislim da cak i YU levicari su mala deca kada se uporedi sa "srbijancima".

Aleksa

13.12.2021. 09:08

Goran Markovic i njemu slicni su snimali antisrpske filmove. Pogledajte film Turneja. On je ucinio strasan greh prema srpskom narodu. Bravo gosp. Rodicu.

Borislav Boki Filipović

13.12.2021. 11:09

Autor očigledno previđa činjenicu da pare nisu "okupatorske" već narodne, građana Srbije znači i gospodina Markovića. A njegovo pravo je da misli, govori i piše sve što hoće, ako smatra da je partijska oligarhija na vlasti okupirala Srbiju. Niko pa ni najžešće apologete ne mogu stavljati znak jednakosti između partije i naroda. Sve ostalo je stvar procene i diskusije, ali onih koji se razumeju u sedmu umetnost.