ŠAPIĆ PORUČIO: Učinićemo sve da Beograd bude grad sporta (FOTO/VIDEO)

Novosti online

27. 03. 2022. u 15:27 >> 15:57

UČINIĆEMO sve da Beograd bude grad sporta i postane prepoznatljiv po velikom broju sportskih terena, bazena, igrališta i najboljim mogućim uslovima u ovom delu Evrope za sport i rekreaciju, koje ćemo obezbediti za sve Beograđane, poručio je Aleksandar Šapić, prvi na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“.

ШАПИЋ ПОРУЧИО: Учинићемо све да Београд буде град спорта (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: SNS

- U naredne četiri godine rekonstruisaćemo sve bazene na teritoriji grada, krenuti u izgradnju novih, a takođe ćemo pokušati da obezbedimo da otvoreni bazeni budu besplatni za sve građane, najveći deo letnje sezone - dodao je Šapić.

Šapić je naglasio da su sport i kultura ključni za razvoj zajednice, promociju istinskih vrednosti, naročito kod dece, te da u ovim oblastima ne smemo da štedimo, već, naprotiv, podignemo ulaganja.

Foto: SNS

 

- Omogućićemo našoj deci što bolje uslove za bavljenje sportom, od rekreativnog do profesionalnog - rekao je Šapić.

Istakao je da će njegova obaveza, kao nekoga kome je sport obeležio život, biti da, ako postane gradonačelnik Beograda, uradi sve što je u njegovoj moći kako bi sport podigao na viši nivo.

 

Mislim da Beograd to zaslužuje, a obavezuju nas i sportska tradicija koju naš narod ima i svi uspesi koje smo u sportu ostvarili, zaključio je Šapić.

BONUS VIDEO - OVACIJE ZA PREDSEDNIKA: Pogledajte kako su građani Borskog okruga pozdravili Vučićev izlazak na binu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)