ISPOVEST OCA IZBODENOG MLADIĆA U NIŠU: Udarali su ih, šutirali, tražili im novac, a na kraju mog Branka napali nožem!

J.Ć.

15. 03. 2021. u 13:52

POLICIJA u Nišu još traga za mladićima koji su u nedelju oko 19 sati izboli nožem Branka S. (19), ali i pretukli njegovog druga, od kojeg su oduzeli mobilni telefon.

ИСПОВЕСТ ОЦА ИЗБОДЕНОГ МЛАДИЋА У НИШУ: Ударали су их, шутирали, тражили им новац, а на крају мог Бранка напали ножем!

Foto: J. Ć.

- Oni su u nedelju izašli da se vide tu u naselju sa drugarima i drugaricama. To su deca koja nigde drugde ne izlaze otkako je sve ovo počelo sa koronom, sede ispred zgrade na klupicama i to im je sve. Bilo je njih petoro kada su im iznenada prišla dva nepoznata momka. Jedan je dohvatio mog sina Branka, a ovaj drugi njegovov druga. Udarali su ih, šutirali, tražili im novac, a na kraju mog Branka izboli nožem. Drugovi su ga krvavog doveli kući.

Ovako svoju ispovest počinje Goran S., otac Branka S. (19) koji je u nedelju oko 19 sati izboden nožem u niškom naselju Stevan Sinđelić, dok je na klupici ispred zgrade sedeo sa drugarima i drugaricama.

Njima su prišla dvojica nepoznatih muškaraca za kojima niška policija i dalje intenzivno traga, a koje od ranije nisu poznavali, a kako nam je ispričao Brankov otac, sve se odigralo u sekundi.


Kompletan tekst pročitajte u štampanom izdanju "Novosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)