ZA VOLANOM SA 5,5 PROMILA ALKOHOLA: U Južnobačkom okrugu zadržana trojica vozača zbog vožnje u stanju potpune alkoholisanosti

LJ. P.

22. 02. 2021. u 15:35

ЗА ВОЛАНОМ СА  5,5 ПРОМИЛА АЛКОХОЛА: У Јужнобачком округу задржана тројица возача због вожње у стању потпуне алкохолисаности

Foto: V.Dančić

U NOVOM Sadu zadržana su trojica vozača automobila, koji su vozili u stanju potpune alkoholisanosti, odnosno sa više od dva promila alkohola u organizmu, a jedan od njih je, čak, imao 5,5 promila .

Takođe, zadržan je i meštanin Silbaša koji je vozio bicikl sa 4,99 promila alkohola u organizmu. Sva četvorica će, uz prekršajne prijave, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji. Na području Južnobačkog okruga u periodu od 19. do 21. februara, iz saobraćaja je isključeno 17 vozača i šest vozila, a zadržana su ukupno četire osobe, svi zbog prekršaja nasilničke vožnje. Dogodilo se sedam saobraćajnih nesreća u kojima je jedna osoba teško, a jedna lakše povređena.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba zadobila teške, a jedno lake telesne povrede. Policijska uprava u Novom Sadu je, u ovom intervalu, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 482 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)