U KUĆI PRONAĐENO 220 KILOGRAMA MARIHUANE: Određen pritvor i pokrenuta istraga protiv muškarca iz okoline Niša

J. Ć.

08. 12. 2020. u 11:17

VIŠE javno tužilaštvo u Nišu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv okrivljenog Ž. V. (72), zbog osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

У КУЋИ ПРОНАЂЕНО 220 КИЛОГРАМА МАРИХУАНЕ: Одређен притвор и покренута истрага против мушкарца из околине Ниша

Foto: D. Alihodžić

Po predlogu tužilaštva, Viši sud u Nišu je protiv okrivljenog odredio pritvor do 30 dana, zbog visine zaprećene kazne i okolnosti da je izvršenje krivičnog dela dovelo do uznemirenja javnosti.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, uhapsili su Ž. V. iz sela Prosek kod Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. U njegovoj kući pronađeno je 220 kilograma marihuane.

- Zaplenjeni su i dva pištolja sa prigušivačem, kao i 850 paklica cigareta, pa će protiv osumnjičenog biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nedozvoljena trgovina – naveli su u policiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest