METAK OSTAO U REBRU! Alibeg se oglasio iz bolnice: Video sam osobu koja je pucala na mene!

Novosti online

07. 11. 2020. u 20:59

NENAD Alajbegović Alibeg (39), jedan od bivših vođa navijača Partizana, koji je pre nekoliko dana ranjen na Novom Beogradu oglasio se iz bolnice.

МЕТАК ОСТАО У РЕБРУ! Алибег се огласио из болнице: Видео сам особу која је пуцала на мене!

Foto: I. Marinković

 - Od 2010. pucali su na mene šest puta. Međutim, i tokom devedesetih, koliko se sećam, najmanje još tri puta bio sam meta. Inače, dosad nije rešen nijedan napad na mene - kaže on.

Podsetimo, Alajbegović je ranjen je utorak uveče u Ulici Džona Kenedija kada je na njega nepoznati napadač ispalio nekoliko hitaca i pobegao. Kako je u telefonskom razgovoru iz bolnice objasnio, zadobio je jednu prostrelnu i ustrelnu ranu.

Foto: Novosti

Nenad kaže da je kobne večeri otišao da nešto pojede.

- Izašao sam iz automobila. U tom trenutku neko je počeo da puca ka meni. Ispalio je više metaka, dva su me pogodila. Video sam osobu koja je pucala na mene, ali nisam ga prepoznao. Video sam osobu u crnom i sa kačketom. Nakon pucnjave je pobegao. I pored velikih bolova i krvarenja bio sam priseban. Stao sam nasred ulice i zaustavio prvi autobus GSP! Zbunjeni vozač je otvorio prednja vrata 

Ušao sam nekako unutra. Držao sam se za grudi, zamolio sam ga da zaustavimo prvi taksi. Mnogo sam krvario u tom trenutku - kaže Alibeg i dodaje:

- Vozač autobusa je zaustavio prvog taksistu. I sada mi je pred očima slika kako maše i zaustavlja čoveka. Izašao sam nekako iz autobusa i ušao u taksi. Taksista je bio potpuno izgubljen, verovatno od straha. Pitao me je: "Gde da vozim, Hitna pomoć ili Urgentni centar", rekao sam da me vozi u Urgentni. Vozio je koliko je mogao brzo, ali se videlo da je bio u šoku - priča on.

Foto: Novosti

Alajbegović objašnjava da ne zna ko je opet pucao na njega i da do tada nije dobijao nikakve pretnje, kao ni u januaru i junu ove godine, kada je takođe pucano na njega.

- Da sam dobijao pretnje, bio bih obazriviji. Ne znam zaista ko je, ali me ne bi čudilo da je reč o nekom klincu koji je željan dokazivanja. Nemam nikakav sukob s navijačima, niti sam umešan u bilo kakve kriminalne poslove. Dobar sam i sa navijačima Partizana i sa navijačima Zvezde. Takođe, nemam nikave veze s nedavno nestalim navijačem Lazarom Vukićevićem, a neki mediji su me povezivali s njim - rekao je Alajbegović.

- Jedan metak je ostao zaglavljen u desnom rebru i trebalo bi uskoro da budem operisan. Nisam u teškom stanju kako su to mediji objavili - kazao je Alibeg.

Alibeg kaže da nisu istinite priče po medijima da ima čak 68 krivičnih dela.

- Kao maloletnik imao sam četiri krivična i kasnije, do 2010, još četiri. Bio sam i u zatvoru dve godine zbog razbojništva, ali kao što sam već rekao, već deset godina sam čist pred zakonom.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)