OTMICA U JAGODINI: Marija kidnapovala muževljevog "ljubavnika"? Ubeđivala ga je da sve prizna, a kada je odbio ONA JE UZELA NOŽ

V. N.

30. 09. 2020. u 20:04

MARIJA D. C. V. (40) iz Strižila kod Jagodine je uz pomoć Dragana K. (43) kidnapovala muškarca (37) za koga je posumnjala da je ljubavnik njenog muža.

ОТМИЦА У ЈАГОДИНИ: Марија киднаповала мужевљевог љубавника? Убеђивала га је да све призна, а када је одбио ОНА ЈЕ УЗЕЛА НОЖ

Foto: M. Nićiforović/Ilustracija

Nekoliko sati držala ga je u "zarobljeništvu" zahtevajući njegovo priznanje. Ona nije birala sredstva, pa se poslužila i sečivom.

Kako se vidi na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, Marija i Dragan odveli su "osumnjičenog" (na slici) u njenu kuću, "posadila ga" na krevet, i sami "sprovodili istragu".

Marija je više sati ispitivala nesrećnog muškarca na vlaškom i nemačkom, pominjući mu majku i upozoravajući ga da sve snima mobilnim telefonom, ali on nije priznavao da je u ljubavnoj vezi sa njenim suprugom. Ogorčena žena ga je onda sečivom isekla po ruci. Muškarac je potom priznao da je bio ljubavnik njenog muža, a kidnaperi su mu tek tada dozvolili da napusti kuću.

Policija je uhapsila Mariju D. C. V. i Dragana K., a zbog sumnje da su izvršili krivično delo protivpravno lišenje slobode Osnovno javno tužilaštvo u Jagodini odredilo im je pritvor od 30 dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju