SVEDOCI GOVORILI O DRUGIM DOGAĐAJIMA: Suđenje Nenadu Arsiću u Prištini se nastavlja 1. oktobra

D. Z.

25. 09. 2020. u 22:09

Pred Posebnim odeljenjem Osnovnog suda u Prištini danas su saslušana četiri svedoka u istrazi koja se vodi protiv Nenada Arsića iz Čaglavice, optuženog od strane Specijalnog tužilaštva Kosova da je izvršio krivično delo ratnog zločina protiv civilnog stanovništva.

СВЕДОЦИ ГОВОРИЛИ О ДРУГИМ ДОГАЂАЈИМА: Суђење Ненаду Арсићу у Приштини се наставља 1. октобра

Foto: Depositphotos

Naime, prema rečima advokata Dejana Vasića, na današnjem pretresu saslušana su četiri svedoka optužnice dok se da se saslušanje svedoka odbrane očekuje 1. oktobra.

- Oni su o događaju govorili posredno, s obzirom na to da su oni bili očevici onoga što se događalo kasnije nakon što je navodno krivično delo izvršeno. Oni nisu bili suštinski toliko mnogo važni, ali ono što ja očekujem da će biti važno je ono što će se desiti prvog oktobra, kada će doći dva svedoka odbrane koja će potvrditi činjenicu da Nenad nikada nije bio na mestu izvršenja krivičnog dela, budući da je u to vreme bio na slavi kod svoje sestre u Vrnjačkoj Banji - istakao je advokat

Vasić objašnjavaju da se Arsić tereti da je tokom rata kao pripadnik jugoslovenske policije, u prištinskom prigradskom naselju Emšir, maltretirao i tukao Jakupa i Skendera Šalju, terajući ih silom da piju rakiju i pevaju pesmu “Oj, Srbijo, mila mati, uvek ću te svojom zvati”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri